Biletul zilei: Dinamo vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Dinamo - CSU Craiova
1
2.55
X
3.05
2
2.85

Primul derby al anului din Liga 1 se va disputa în Ștefan cel Mare. Dinamo va primi vizita unei mari rivale, CSU Craiova. Între cele două echipe este o rivalitate foarte mare. Acest meci va fi mult mai strâns deoarece este în joc participarea celor de la Dinamo în play-off. CSU Craiova va dori să rămână și ea în cursa pentru titlul de campioană așa că acest meci se anunță unul foarte echilibrat în care orgoliile celor două echipe vor fi mult mai mari. Nu trebuie să ratăm acest meci deoarece este foarte important să îl avem și pe biletul zilei la pariuri.

Dinamo încearcă prinderea unui loc de play-off pe ultima sută. Toate ceel aptru meciuri pe care le va disputa Dinamo vor fi ca niște finale. În acest moment câinii sunt pe poziția a șaptea a clasamentului după de au reușit să acumuleze până în acest moment 34 de puncte. În meciurile de pregătire elevii lui Vasile Miriuță au arătat o formă foarte bună reușind să câștige toate cele trei meciuri amicale. În această săptămână dinamoviștii au primit și vești foarte bune. Gabriel Torje și Antun Palic vir face parte din lotul celor de la Dinamo dar nu vor putea evolua în aceatsă seară. Acest meci este prima finală pentru Dinamo. Biletul zilei la pariuri va avea ca și pronostic un meci foarte echilibrat și o cotă de 3.05.

CSU Craiova are nevoie de victorie pentru a rămâne în cursa pentru titlu alături de FCSB și CFR Cluj. Oltenii sunt în acest moment pe poziția a treia a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 43 de puncte. În aceatsă pauză competițională Craiova a ales să își păstreze nucleul important de jucători și să abordeze returul în principiu cu aceelași lot. Ceea ce este mult mai important pentru ei este faptul că Băluță a fost păstrat în lot.  Este aproape sigur că oaspeții din aceatsă seară vor avea de partea lor foarte mulți suporteri. Astăzi pentru biletul zilei vom miza pe un joc foarte echilibrat în care diferența va fi făcută de detalii. Pronosticul pentru care vom miza noi pe biletul zilei astăzi va merge pe un rezultat de egalitate care ne va aduce și o cotă destul de mare.