Biletul zilei: Dinamo vs Concordia Chiajna

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - Concordia Chiajna
1
1.49
X
4.10
2
6.74

Play-out-ul Ligii 1 continuă chiar dacă Paștele este foarte aproape. Astăzi în Ștefan cel Mare avem un meci foarte important atât pentru cine va câștigat play-out-ul dar și pentru cine va retrograde sau va reuși evitarea retrogradării. Dinamo va primi vizita celor de la Concordia Chiajna într-un meci foarte important mai ales pentru cei de la Chiajna. Cele două meciuri dispuatte în acest seozn de cele două echipe au fost foarte spectaculoase. Chiajna s-a impus pe acest stadion cu scorul de 3-2 în timp ce Dinamo a câștigat la Chiajna cu scorul de 4-3. Astăzi ne așteptăm la fel la un meci foarte spectaculos și cu multe goluri în ambele porți. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pronostic o victorie a favorite.

Dinamo pornește cu prima șansă la victorie în acest joc dar la ceea ce am observant până acum în play-off se poate întâmpla orice. Câinii sunt pe prima poziție a clasamentului, ei reușind să acumuleze 26 de pucnte, cu patru mai multe decât FC Botoșani ep care i-a învins cu 1-0 în meciul direct. Ceea ce este foart curios este că Dinamo a luat bătaie de la Juventus, ultima clasată. Vom vedea dacă cei de la Dinamo vor reuși să se motiveze pentru meciul de astăzi pentru a obține încă trei puncte și pentru a fi sigură că va câștiga acest paly-off, care este și obiectivul echipei. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi un pronostic pe o victorie a dinamoviștiilor.

Concordia Chiajna are nevoie disperată de puncte în vederea luptei pentru evitarea retrogradării. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe poziția a patra la doar trei puncte de zona locurilor retrogradabile. În acest play-out Chiajna nu a reușit să bată pe nimeni înregistrând două rezultate de egalitate și o înfrângere. Au pierdut în fața echipei Gaz Metan Mediaș și au remizat contra celor de la FC Botoșani și Sepsi Sfântu Gheorghe. Oaspeții probabil vor avea o motivație în plus pentru acest meci deoarece sunt amenințați cu retrogradarea. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și pe termen lung o să realizezi profit cu biletul zilei oferit de Beturi.ro.