Biletul zilei: Dinamo vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dinamo - CFR Cluj
1
3.55
X
3.15
2
2.14

Lupta pentru primul loc dar și pentru play-off în Liga 1 devine tot mai încinsă. Astăzi în Ștefan cel Mare, Dinamo va prmi vizita celor de la CFR Cluj. Acest meci este derby-ul etapei cu numărul 18 a Ligii 1. Cele două echipe se află într-o situație total diferită. Dacă CFR poate ajunge pe prima poziție, dinamoviștii sunt în lupta pentru prinderea ultimului loc al play-off-ului. În meciul de astăzi cele două formații vor face totul pentru a câștiga punctele puse în joc. Pentru biletul zilei la pariuri vom încerca să profităm de cotele oferite de casele de pariuri.

Dinamo se află în derivă. După anunțul patronului că echipa va fi vândută asupra echipei mocnește un scandal. Trebuie să amintim că unii jucători vor fi vânduți, sau alții au fost cedați deja. Costache a fost vândut chiar la adversara din această seară CFR Cluj. Dinamoviștii sunt doar pe poziția a șaptea a clasamentului la un singur punct de Astra Giurgiu. Jucătorii echipei gazdă au declarat în această săptămână că vor face tot posibilul pentru un success astăzi. În ultimele cinci meciuri disputate acasă elevii antrenați de Vasile Miriuță au învins doar pe Juventus București.  Un nou meci slab pentru câini ar fi un dezastru și le va fi foarte greu să și îndeplinească obiectivul. Pe biletul zilei la pariuri vom beneficia de o cotă de 2.14.

CFR Cluj va ajunge pe prima poziție în cazul unei victorii. Clujenii trebuie să profite de eșecul celor de la FCSB la Iași. Defensiva este punctual forte al echipei antrenate de Dan Petrescu primind în cele 17 etape disputate doar 10 goluri. Singurele lor înfrângeri din acest sezon au fost înregistrate în deplasare cu Viitorul și cu Poli Timișoara. Pentru acest meci CFR va putea beneficia și de aportul noilor veniți, Costache și Mailat. Oaspeții sunt favoriți pentru cele trei puncte sperând că vor profita de degringolada în care se află echipa gazdă. Chiar dacă are o singură victorie în ultimele trei confruntări directe CFR este favorită la victorie în această seară. Ca și pronostic pentru biletul zilei vom miza pe o victorie a celor de la CFR Cluj. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.