Biletul zilei: Dinamo vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Dinamo - Astra Giurgiu
1
1.88
X
3.30
2
4.30

Dinamo încearcă o relansare după ce în ultima perioadă au apărut mai multe scandaluri în echipă de pe urma înfrângerilor suferite. Adversarul din această seară va fi unul incomod ce va veni după puncte în Ștefan cel Mare și să profite de forma dinamoviștilor, Astra Giurgiu. Meciul acesta nu are o gavorită clară la victorie și este posibil chiar să se încheie nedecis. Loturile sunt oarecum apropiate ca valoare iar forma de moment în care se află jucătorii la ora meciului va fi foarte importantă și poate să facă diferența. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Dinamo vine după două înfrângeri care au atras foarte multe probleme în jurul echipei. Înfrângerile au venit în derby de România contra FCSB-ului și în fața Concordiei Chiajna. Suporterii și-au apostrofat favoriții iar antrenorul basile Miriuță  adeclarat că are foarte puțini jucători în lot. După plecarea lui Cosmin Contra și venirea lui Vasile Miriuț câinii nu au acumulat niciun punct. Înaintea acestei partide Dinamo ocupă poziția a șaptea a clasamentului cu doar 16 puncte acumuate după 12 etape disputate. Mai mult dinamoviștii au reușit o singură remiză în ultimele patru etape iar în rest înfrângeri. O nouă înfrângere pentru Dinamo ar putea să îi aducă alte griji, în privința play-off-ului. Chiar dacă sunt favoriți dinamoviștii vor avea un meci foarte dificil. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci se va întrepta către un rezutat de egalitate.

Astra Giurgiu speră la obținerea a cel puțin un punct din acest meci ținând cont de forma celor de la Dinamo. Giurgiuvenii ocupă poziția a cincea a clasamentului cu 22 de puncte acumulate. Chiar dacă în ultimele două meciuri elevii lui Edi Iordnescu au obținut un singur puncte, ei vin cu încredere în Ștefan cel Mare. În ultima etapă chiar dacă au pierdut cu scorul de 2-3, au arătat un joc foarte bun în fața CFR-ului. În meciurile din deplasare Astra a obținut trei remize în ultimele patru meciuri, rezultat posibil și în această seară. Biletul zilei de astăzi va beneficia de o cotă de 3.30. Am ales acest pronostic pentru biletul zilei și pentru că trei din ultimele patru meciuri directe între cele două echipe s-au încheiat la egalitate.