Biletul zilei: Dinamo București vs Sepsi Sfântu Gheorghe

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo București - Sepsi Sfântu Gheorghe
1
1.30
X
5.00
2
10

Etapa a șaptea a Ligii 1 se apropie de final, dar înainte de încheierea ei mai este de disputat ultimul joc. Pe arena din Ștefan cel Mare din capitală, Dinamo se va lupta cu Sepsi Sfântu Gheorghe pentru cele trei puncte. Iibitorii fotbalului din țara noastră se așteaptă la un joc deschis deoarece niciuna dintre cele două echipe nu a remizat în această ediție de campionat. Acest lucru ne arată că cei doi tehnicieni au abordat partidele de până acum la victorie încercând să obțină în fiecare meci trei puncte chiar dacă nu le-a reușit de fiecare dată acest lucru. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul la care se așteaptă multă lume dar trebuie să citiți articolul pentru a vedea motivul pentru care l-am ales.

Dinamo București va încerca să iasă din pasa proastă pe care o traversează iar Sepsi pare să fie adversarul perfect pentru a face acest lucru. După șase runde disputate dinamoviștii nu au avut un sezon așa cum își doreau. Gazdele ocupă doar poziția a șaptea cu nouă puncte acumulate. Aceste puncte au fost adunate după trei victorii înregistrate. Gazdele vin după două înfrângeri în ultimele două etape. Au pierdut cu 1-0 la Cluj cu CFR pentru ca săptămâna trecută elevii lui Cosmin Contra să facă un joc foarte slab în fața echipei Poli Iași și să piardă cu scorul de 2-1. Pronosticul pentru biletul zilei de astăzi este 1.

Sepsi Sfântu Gheorghe a început destul de bine acest sezon ținând cont că este o echipă nou promovată. În cele șase etape au înregistrat patru înfrângeri și două victorii. Victoriile au venit în urma unor partide contra echipelor Juventus și Viitorul. Cu șase puncte strânse se clasează pe poziția a zecea a clasamentului. Oaspeții au primit destul de multe goluri în aceste etape văzând că au un golaveraj de 5 la 11. Chiar dacă Sepsi nu este cotată cu șanse foarte mari la punct sau puncte nu trebuie să o scoatem din calcul. Oricând poate face o surpriză. Cota pe care vom miza pe biletul zilei este de 1.30. Această cotă trebuie jucată în combinație cu alte partide pentru a avea in câștig mai mare pe biletul zilei.