Biletul zilei: Dinamo București vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Dinamo București vs FCSB Ponturi pariuri pe Beturi.ro
Dinamo București - FCSB
1
3.20
X
3.25
2
2.23

Astăzi  ’’Derby de România’’ își va consuma episodul cu numărul 170. Meciurile dintre cele două echipe sunt Derby-ul fotbalului românesc. Astăzi acest meci poate decide campioana sezonului. Partida va începe de la ora 20:30. Chiar dacă echipele și-au schimbat emblema, nemele, culorile sau evoluează pe alt stadion, rivalitatea între cele 2 echipe din București rămâne eternă. Conform statisticilor, FCSB pornește meciul ca favorită. Întâlnirea  nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei, pentru a avea o și mai mare motivație să privim meciul și să încurajăm echipa pe care am mizat.

Dinamo ar fi putut fi la doar 3 puncte de FCSB, dacă în ultima etapă nu ar fi fost egalată la ultimele faze de CSU Craiova. Astăzi Dinamo ocupă poziția a 3-a cu 33 de puncte, fiind la 5 lungimi de adversara de astăzi FCSB. Elevii lui Cosmin Contra traversează o formă foarte bună conform ultimelor 4 etape unde au obținut 10 puncte, 3 victorii și un rezultat de egalitate. Astăzi în fața marii rivale, FCSB are cota 2,23 la victorie. Consider că ar trebui să profităm de această cotă avantajoasă pentru a avea un câștig mai mare pe biletul zilei.

FCSB este favorită în acest meci pentru că se află pe prima poziție a clasamentului și are un lot mai valoros decăt cel al gazdelor. După cifrele statisticilor stelistii domină play-off-ul pentru că au cel mai bun atac cu 10 goluri înscrise, dar și cea mai bună defensivă cu doar 5 goluri primite. În meciul tur din play-off,  FCSB  a câștigat cu scorul de 2-1. Roș-albaștrii au nevoie de victorie pentru că în ultimele 2 meciuri au obținut doar remize, totuși în fața unor adversari foarte puternici precum CFR Cluj și Viitorul. Sperăm că discuțiile privind plecare lui Laurențiu Reghecampf nu vor afecta moralul jucătorilor și nici al staff-ul tehnic, și cu toții vor fi concentrați la meciul de astăzi. Chiar dacă Alibec este oarecum ieșit din formă în ultima perioadă, el este vărful de lance al roș-albaștrilor. Cu o cotă mult mai mare decât 2 putem să ne creștem câștigul de pe biletul zilei. Pentru a câștiga mai des trebuie doar să citești analizele specialiștilor noștri de pe site.