Biletul zilei: Dinamo București vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: 1

Biletul Dinamo - FC Botosani
Dinamo București - FC Botoșani
1
1.42
X
4.10
2
8.00

Câinii roșii vor încerca să aibă un start de campionat foarte bun. După victoria cu 3-0 în fața celor de la Juventus București. Astfel dinamoviștii au terminat prima etapă pe prima poziție a clasamentului ținând cont de golaveraj. Astăzi dinamoviștii nu vor avea parte de un meci foarte ușor în compania unei formații care a remizat contra CFR-ului cu scorul de 1-1. Astăzi ne așteptăm la un meci încrâncenat în care ambele echipe își doresc să obțină cele trei puncte. Pentru oaspeți un rezultat bun ar fi și dacă ar pleca neînvinși din Ștefan cel Mare. Am ales acest meci să îl jucăm pe biletul zilei pentru că e așteptăm să fie un joc mai echilibrat decât pare la prima vedere.

Dinamo a făcut un meci foarte bun în fața Juventusului. Pe acel joc și-au pus amprenta și noi veniții Nascimento sau Salomao care se pregăteau de doar câteva zile cu lotul pregătit de Cosmin Contra. Chiar dacă Dinamo nu a făcut transferuri răsunătoare în această vară vedem că au adus jucători pe posturile deficitare care s-au integrat perfect în echipa alb-roșie. Dinamo pornește favorită la victorie în această seară la cele 3 puncte, avănd o cotă de doar 1.42. Această cotă este foarte bună să ne ridice câștigul pe biletul zilei la pariuri sportive online.

FC Botoșani erau văzuți de multă lume drept o victimă sigură în prima etapă în fața Clujului. În această vară echipa din Moldova și-a păstrat nucleul de jucători și vedem că această tactică a dat roade. Trupa pregătită de Costel Enache a jucat foarte bine în cea de-a doua repriză ceea ce înseamnă că are o pregătire fizică foarte bună. Cel mai urmărit jucător al Botoșaniului în acest va fi Moruțan care a fost în această vară în vederea FCSB-ului. Cel mai important jucător al Botoșaniului Vașvari a fost vândut la Poli Timișoara, astfel că echipa trebuie reconstruită în jurul altor jucători. Biletul zilei la pariuri sportive online are șanse mari de reușită, Dinamo fiind cotată cu șanse mari la victorie de mulți specialiști. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă alegi să pariezi inteligent.