Biletul zilei: Dinamo – ACS Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Dinamo - ACS Poli Timișoara
1
1.50
X
3.80
2
7.00

În  încheierea etapei a noua a Ligii 1 avem programat un joc care era considerat unul din derby-urile fotbalului românesc. Astăzi Poli Timișoara se va deplasa pe arena din Stefan cel Mare pentru partida cu Dinamo ce va avea fluierul de start de la ora 20:30. Acest meci găsește cele două echipe vecine de clasament fiind despărțite de doar dpuă puncte.  Dacă este să privim statistica celor două adversare  de astăzi putem spune că un rezultat de egalitate este aproape exclus dar este posibil orice să se întâmple. Am ales să jucăm acest meci pe biletul zilei la pariuri sportive deoarece este un joc foarte interesant din Liga 1.

Dinamo a ajuns pe poziția a șasea a clasamentului în urma rezultatelor înregistrate în meciurile din cadrul acestei etape. 15 puncte au gazdele în clasament. Un lucru care merită remarcat în linia de clasament a câinilor este acele că până în acest moment sunt singura echipă fără remiză.  Acest lucru demonstrează faptul că tehnicianul Cosmin Contra abordează fiecare meci la victorie. După ultimile rezultate putem spune că dinamoviștii sunt pe o pantă ascendentă deoarece au înregistrat două victorii în ultimile două etape. Pe propriul teren Dinamo are două victorii din trei meciuri pe care le-a disputat. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri sportive al echipei noastre pentru acest joc se va îndrepta spre o victorie a echipei gazde.

Poli Timișoara este pe poziția a șaptea a clasamentului la două puncte de adversara din această seară și automat de locurile din play-off. Timișorenii traversează și ei o formă destul de bună ținând cont că au înregistrat trei victorii în ultimele cinci etape. Golaverajul bănățenilor este de nouă goluri înscrise dar tot atâtea primite.  Pentru cei de la Timișoara jocul se anunță unul destul de greu. În alegerea pontului pentru acest meci trebuie să ținem cont și de faptul că dinamoviștii au câștigat ultimele șase partide directe, așa că avantajul moral este de partea bucureștenilor. Biletul zilei de astăzi va avea o cotă de 1.50 care poate fi jucată atât în format single dar și în combinație cu alte partide. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care alegi  să mizezi pe ponturile oferite de noi.