Biletul zilei: Dijon vs Olympique Lyon

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Dijon - Olympique Lyon
1
7.50
X
4.70
2
1.42

O nouă etapă din Ligue 1 stă să înceapă. Al doilea meci al acestei zile este întâlnirea în care cei de la Dijon vor primi vizita celor de la Olympique Lyon, iar acesta este cel mai interesant meci al zilei de astăzi. Dijon pare a fi o echipă scăpată de orice fel de griji pentru acest final de sezon în timp ce Lyon are nevoie de puncte în vederea îndeplinirii obiectivului. Ultimele trei meciuri directe dintre cele două echipe au fost unele foarte interesante și spectaculoase. În fiecare din ultimele trei meciuri am asistat la șase goluri marcate. Ne așteptăm la un bilanț asemănător și astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru astăzi un câștig important.

Dijon așa cum am mai spus este o echipă care va aborda finalul de sezon fără nici un fel de probleme. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 12-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 42 de puncte. Ultimele cinci meciuri au fost unele destul de dificile pentru cei de la Dijon deoarece în acest interval au reușit să obțină o singură victorie. Această relaxare o punem pe fondul în care cei de la Dijon pși-au îndeplinit obiectivul pentru acest sezon. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.42

Olympique Lyon are ca obiectiv pentru acest final de sezon obținerea poziției a treia a clasamentului. Pentru această poziție se luptă cu cei de la Olympique Marseille. Ambele formații au acumulat 66 de puncte până în acest moment. Locul al treilea este ultima poziție care asigură participarea în UEFA Champions League în sezonul viitor. Oaspeții partidei de astăzi sunt cea mai în formă echipă din ligue 1. Ei sunt singura formație care a acumulat cinci victorii în ultimele cinci etape disputate. Patru din aceste victorii au fost obținute de cei de la Lyon fără a primi vreun gol. Astăzi vom merge tot pe o victorie a celor de la Olympique Lyon deoarece vor fi mult mai motivați pentru a obține victoria. Biletul zieli poate să fie o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază astăzi pronosticurile noastre de pe biletul zilei și o să ai un câștig destul de important.