Biletul zilei: Danemarca vs România

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Danemarca - România
1
1.35
X
5.00
2
10.00

România se află la capătul unor preliminarii în care suntem din nou dezamăgiți de ratarea unei noi ediții a mondialului.Se pare că pentru noi așteptarea se va prelungi cu încă patru ani. Astăzi în încheierea preliminariilor ne vom deplasa în Danemarca pentru a întâlni o echipă care se află în luptă directă pentru calificarea în Rusia 2018. Totuși acest meci nu trebuie ratat de noi deoarece este încă o ocazie să îi vedem pe tricolori cu noul tehnician pe bancă, Cosmin Contra. Acest meci contează pentru ultima etapă a preliminariilor și se va desfășura în cadrul grupei E din care mai fac parte echipele Poloniei, Muntenegrului, Armeniei și Kazakhstanului. Biletul zilei la pariuri sportive online ne aduce o cotă bazată pe siguranță pentru acest meci.

Danemarca speră chiar la obținerea primei poziții a grupei și automat calificarea directă în Rusia. În acest moment danezii sunt pe poziția a doua a grupei cu 19 puncte. Sunt la trei puncte de Polonia care este în fotoliul de lider. Pentru ca Danemarca să ajungă pe prima poziție Polonia trebuie să piardă jocul de acasă în fața Muntenegrului. Privind traseul din această grupă al poloneziilor este destul de greu să se întâmple acest lucru. Chiar dacă suntem români când jucăm la pariuri trebuie să fim realiști și să încercăm să câștigăm. Pentru biletul zilei la pariuri sportive online vă recomandăm să mizați pe o victorie a danezilor pentru care avem o cotă de 1.35.

România  va încerca să pună în practică noile idei ale noului antrenor încercând să pregătească viitoarea campanie a preliminariilor, cea pentru campionatul european. Speranțele tricoloriilor au început să creaască după victoria din ultimul meci disputat , cel în fața Kazakhstanului. Tricolorii au câștigat acel meci cu scorul de 3-1 după un meci foarte bun făcut de Constantin Budescu, autor a două goluri. Trebuie să ținem cont că adversarul întâlnit a fost unul destul de modest. Din declarațiile jucătorilor, traversează o formă destul de bună care ne dă speranțe pentru preliminariile ce vor urma. Biletul zilei de astăzi poate fi jucat și în format single, chiar dacă are  cotă destul de mică, am ales să mergem pe siguranță. Bilanțul pentru biletul zilei se face la sfârșitul unei perioade mai lungi de timp.