Biletul zilei: Danemarca vs Panama

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Danemarca - Panama
1
1.33
X
5.25
2
11.60

Astăzi încep să se dispute primele partide amicale pentru echipele naționale. În această perioadă este prevăzută o pauză în calendarul FIFA pentru echipele naționale. Din oferta zilei ne-a atras un meci ce se va disputa la Brondby în care Danemarca, țara gazdă va primi vizita celor din naționala statului Panama. Acest meci este unul interesant deoarece se vor înfrunta două echipe care sunt calificate pentru Campionatul Mondial din Rusia din vara acestui an. Astăzi avem ofavorită clară dar trebuie să ținem cont că este o partidă amicală și astfel este deschisă oricărui rezultat. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un câștig destul de important de pe urma acestui joc.

Danemrca este o cunoștință foarte bună a naționalei noastre. Danezii s-au calificat dintr-o grupă din care a făcut parte și România. Astăzi gazdele pornesc favoriți mai ales că vor evolua și ăn fața prorpiilor suporteri. În acest an, danezii au mai efectuat un cantonament în care au disputat două partide de verificare. Ei au pierdut ambele meciuri pe care le-au disputat contra celor din Iordania și contra vecinilor din Suedia. Trebuie să notă că atunci au lipsit cei mai importanți jucători. Pe propriul teren danezii nu au mai pierdut de aproape doi ani așa că pentru meciul din aceatsă seară sunt favoriți. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a Danemarcei.

Panama este și ea o națională calificată la Campionatul Mondial din Rusia. Acest meci va fi unul foarte interesant pentru că pentru panamezi va evolua și portarul celor de la Dinamo, Jaime Penedo. În acest an oaspeții partidei de astăzi nu au disputat nici un meic amical sau oficial așa că îi vom vedea pentru prima dată la lucru.  În ultimul meci disputat anul trecut, tot unul amical, panamezii au reușit să termine la egalitate partida contra celor din Țara Galilor, scor 1-1. Acel rezultat este unul foarte bun dar va rămâne de văzut dacă se ca concretiza. Cei din Panama sunt totuși o națională destul de slabă care va participa pentru prima dată la un Campionat Mondial. Biletul zilei de atsăzi ne va aduce o cotă de  1.33. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.