Biletul zilei: Danemarca vs Irlanda

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Danemarca - Irlanda
1
1.72
X
3.55
2
6.10

Astăzi vom asista la ultimul meci din seria celor patru baraje pentru calificarea la Campionatul Mondial din Rusia din anul 2018. În zilele următoare sunt programate jocurile retur urmând ca apoi să cunoaștem ultimele calificate din zona Europeană. Danemarca va primi vizita Irlandei, la Copenhaga într-o partidă programată la ora 21:45. Visul participării la un campionat mondial rămâne intact pentru ambele echipe dar în aceste două meciuri vor trebui să arate pe teren tot ce au ele mai bun. Partida tur poate aduce motive de bucurie pentru echipa câștigătare dar și motive de îngrijorare pentru pierzători deoarece mondialul poate fi o șansă unică în cariera unui fotbalist. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar citind acest articol.

Danemarca, adversara României din preliminarii a ajuns la baraj după ce a terminat pe poziția secundă grupa, în urma Poloniei. Pentru acest prim meci nordicii sunt cotați ca favoriți la victorie și automat la un rezultat bun care să le asigure prima șansă pentru returul din Irlanda.  Danezii sunt într-o formă foarte bună ca i-a ajutat să termine grupa de calificare pe poziția secundă. În patru din ultimele cinci meciuri au obținut victorii. Singura echipă cu care nu au câștigat în această perioadă a fost chiar naționala României, remizând cu scorul de 1-1 în ultimul joc al grupei. În ultimele patru meciuri de pe teren propriu gazdele de astăzi nu au pierdut întâlnind adversari foarte puternici. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a daneziilor.

Irlanda chiar dacă pornește cu șansa a doua, este capabilă să producă surpriza. Din păcate pentru ei astăzi vor trebui să îl anihileze pe Eriksen cel mai periculos om al danezilor. Oaspeții au încheiat grupa de calificare pe poziția a doua în spatele Serbiei. Totuși irlandezii au lăsat acasă echipe foarte puternice cum sunt cele ale Austriei și Țara Galilor. Defensiva a fost punct lor forte primind doar șase goluri în cele zece partide disputate. Irlanda are și avantajul moral dacă el va conta astăzi, deoarece a câștigat ultimele două meciuri directe cu foarte mult timp în urmă. Un rezultat bun astăzi îi poate face favoriți pentru Rusia. Biletul zilei pentru acest meci ne aduce o cotă de 1.72. Această cotă este foarte bună să o jucăm în format single pe biletul zilei pentru a avea șanse mai mari de câștig.