Biletul zilei: Danemarca vs Germania

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Danemarca vs Germania
Danemarca - Germania
1
3.60
X
3.70
2
2.10

Cel mai interesant meci ce se va desfășura astăzi este partida amicală dintre Danemarca și Germania. Jocul va avea loc pe arena din Brondby și nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei ținând cont că vom vedea la lucru campioana mondială, Germania. Meciul va fi interesant de urmărit pentru că Danemarca este adversara României în grupa de calificare pentru campionatul mondial ce va avea loc în vara anului viitor în Rusia. Acest joc va avea fluierul de start la ora 21:45.

Danemarca ocupă poziția a treia în grupa de calificare. Danezii au acumulat șapte puncte în cele cinci meciuri disputate. Forma arătată de nordici în ultimele 5 meciuri nu este una care să dea mari speranțe pentru acest meci. În ultimele cinci partide au reușit să cumuleze o singură victorie ceea ce este destul de puțin. În ultimul joc al lor au remizat cu România într-un meci disputat la Cluj, scor 0-0. Capitolul la care gazdele au arătat că stau foarte bine în această grupă este ecel defensiv. Ei au a doua apărare a grupei cu cinci goluri primite. Danemarca evoluează în grupa E alături de Polonia, Muntenegru, România, Armenia, Kazakhstan. Gazdele în acest meci vor pregăti meciul din week-end contra Kazakhstanului.   Dacă pariem constant pe biletul zilei, pe termen lung putem avea un profit considerabil  care să ne rotunjească veniturile.

Germania pornește în acest meci din postura de favorită. Cota pe care o au nemții la victorie este de 2,10. Această cotă este foarte bună de adăugat pe biletul zilei. ,,Panzerele’’ au obținut în grupa C de calificare pentru mondialul din Rusia 15 puncte după cinci partide jucate. Ultima înfrângere a Germaniei este de acum un an de la europeanul din Franța. Nemții au cel mai bun atac cu 20 de goluri marcate și au primit unul singur în victoria 4-1 cu Azerbaijan. Germania evoluează în această grupă alături de Irlanda de Nord, Cehia, Azerbaijan, Norvegia și San Marino. La sfârșitul săptămânii Germania va avea un meci facil contra naționalei statului San Marino. Atunci când plasăm biletul zilei trebuie să ținem cont că este posibil ca Joachim Low să nu alinieze cel mai bun 11 al Germaniei.