Biletul zilei: Danemarca vs Franța

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Danemarca - Franța
1
4.90
X
2.80
2
2.16

În grupa C zarurile par a fi aruncate. Într-o proporție foarte mare știm echipele calificate mai departe. Cele două echipe care se vor califica sunt Franța și Danemarca. Din această grupă mai fac parte Peru și Australia, echipe ce se vor înfrunta și ele într-un meci direct. Danemarca și Franța s-au întâlnit destul de des în ultima perioadă. În ultimele patru partide directe victoria a aparținut francezilor care au astfel și un avantaj moral. În acest meci putem spune că un rezultat de egalitate ar mulțumi ambele formații. Este posibil ca nici una dintre cele două echipe să lupte foarte tare pentru victorie. În acest moment ele se află pe primele două poziții iar Franța nu poate pierde calificarea. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce pentru acest meci o cotă pe care se va merita să mizăm.

Danemarca va avea o motivație în plus în acest meci deoarece ea nu are asigurat locul în optimi. Danezii dacă vor pierde astăzi la scor, iar Australia va câștiga la o diferență destul de mare, atunci Danemarca va fii eliminată. Acest scenariu este aproape imposibil. Daceă nordicii vor obține un punct atunci vor fi siguri de calificarea în optimi unde ce mai probabil vor da peste Croația. În primul meci de la acest Mondial, Danemarca a învins pe Peru cu scorul de 1-0 pentru ca în al doilea meci să remizeze, scor 1-1 în fața celor din Australia. Un rezultat de egalitate ar fi perfect pentru Danemarca. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci ne va aduce un reuzltat de egalitate.

Franța pornește ca favorită și în acest meci. Cocoșii sunt pe prima poziția a grupei după ce au acumulat șase puncte. Chiar daca nu au avut un joc prin care să impresioneze, francezii au câștigat ambele meciuri la un gol diferență. În meciul de debut, Franța a învins Australia cu scorul de 2-1 pentru ca apoi să îi învingă pe peruani cu scorul de 1-0. La acest Mondial Franța a fost acuzată că are un joc mult prea defensiv. Ne așteptăm ca pentru acest meci să odihnească o serie de titulari în vederea meciurilor mult mai importante. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi alături de noi cu biletul zilei.