Biletul zilei: Danemarca vs Australia

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Danemarca - Australia
1
2.10
X
3.25
2
4.15

Campionatul Mondial continuă cu o nouă zi foarte interesantă și importantă pentru viitorul multor naționale. Ziua se deschide așa cum deja știm la ora 15:00 cu meciul dintre Danemarca și Australia. Acest joc face parte din grupa C din care mai fac parte Franța și Peru, echipe ce se vor înfrunta în meci direct. Primele meciuri din această grupă ne-au făcut o imagine a ceea ce se va întâmpla în această grupă. În acest moment nimic nu este decis, fiind o grupă foarte echilibrată. Cele două naționale, adversare în această seară nu s-au mai întâlnit de mult timp astfel că meciurile directe nu sunt relevante în alegerea unui anumit pronostic. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pe care se merită să mizăm.

Danemarca a arătat un joc foarte eficient în prima etapă în meciul contra celor din Peru. Acel meci a fost câștigat de anezi cu scorul de 1-0 după o reușită a lui Poulsen. Rezultatul a fost unul bun pentru Danemarca dar jocul a fost unul destul de slăbuț. Peru a ratat și un penalty și foarte multe alte ocazii de gol. Nordicii sunt o cunoștiință a naționalei noastre deoarece au fost în aceeași grupă a preliminariilor. La capitolul statistici în meciul contra peruanilor, danezii au fost dominați la toate capitolele dar ceea ce este important este că au marcat. Acest meci se anunță unul foarte greu pentru Danemarca deoarece nici Australia nu este o echipă foarte slabă. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 3.25.

Australia a arătat o figură foarte frumoasă în primul meci și a fost o surpriză plăcută pentru foarte multă lume. În primul joc Australia  a fost învinsă foarte greu de Franța cu scorul de 2-1. Trebuie să ținem cont că australienii au arătat un joc foarte bine pus la punct la toate capitolele. În meciul contra cocoșilor, cangurii au marcat și au egalat la 1-1 prin reușita lui Jedinak din penalty. Ținând cont că au pus mari probleme Franței care este una dintre favorite la trofeu, Australia poate spera la un rezultat foarte bun în meciul de deschidere al zilei de la Cupa Mondială. Pe biletul zilei pentru acest meci vom merge pe un reuzltat de egalitate deoarece cred că cele două echipe sunt destul de apropiate valoric. Pariază și câștigă cu biletul zilei în fiecare zi cu meciurile Cupei Mondiale.