Biletul Zilei: Danemarca U21 vs Anglia U21

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: x2

Parcursul de meciuri fără înfrângere al echipei Danemarcei U21 s-a încheiat joi când a fost dominată de talentul spaniolilor sub 21 de ani. DanemarcaU21 piedut meciul cu scorul de 3-1. Joacă biletul zilei astăzi pentru meciul lor cu Anglia.

Înainte de acest eveniment nefavorabil aveau un parcurs de nouă meciuri fără înfrângere. Trebuie totuși să fim realiști și să ținem cont că în aceste ultime jocuri n-au întâlnit echipe foarte puternice. Pe teren propriu au câștigat ultimele 4 jocuri consecutive. Atunci au întalnit echipe precum BulgariaU21, ArmeniaU21, RomâniaU21 și LuxemburgU21.

Anglia U21 au fost surclasați vineri când au urmat drumul seniorilor. Au pierdut meciul împotriva echipei GermanieiU21 cu un gol încasat. Asta ne amintește de înfrângerea din noiembrie împotriva FranțeiU21 cu scorul de 3-2. Acestea sunt înfrângerile lor notabile din 2013 până în prezent și speră să-și revină după această rupere de ritm de scurtă durată. Urmărește pronosticurile noastre pentru biletul zilei.

Perechea de mijlocași a lui Chelsea formată din Nathaniel Chalobah și Ruben Loftus-Cheek este prezentă în meci. Pe lănga acest avantaj, îl mai au pe atacantul Tammy Abraham care este în formă maximă în această perioadă. Jucătorii constanți din Premier League Jordan Pickford, Joe Gomez și Demarai Gray sunt și ei prezenți pentru acest meci bun de pariat la biletul zilei.

Gazdele dețin un record bun în defensivă. Cu toate acestea din meciul pierdut cu 3-1 în fața Spaniei U21  putem deduce că există mecanisme ce pot pune probleme liniei de fund. Ambele echipe au atacanți talentați. În șase din ultimele șapte meciuri jucate au înscris cel puțin de trei ori, iar Anglia U21 a înscris similar în 5 meciuri. Astfel, pentru biletul zilei șansele pentru a fi înscrise peste 2,5 goluri sunt de 80%. Șansele ca scorul să fie 1-2 sunt sunte de 11 procente.