Biletul zilei: CSU Craiova vs Viitorul Constanța

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CSU Craiova - Viitorul
1
2.28
X
3.10
2
3.25

Derby-ul rundei cu numărul 20 se va juca în Bănie, acolo unde CSU Craiova va primi vizita campioanei Viitorul. Meciul se anunță ca fiind cel mai important joc ce s-a disputat până acum pe noul stadion și se așteaptă ca tribunele sale să fie pline. Forma pe care o traversează cele două adversare din această seară este una diferită. Meciurile disputate la mijlocul acestei săptămâni pot juca un rol foarte important în desfășurarea jocului de astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei va avea o cotă destul de mare dar care merită să fie jucată.

CSU Craiova nu se află în cea mai bună formă nici din punct de vedere al rezultatelor dar nici a jocului arătat de echipă. Înaintea jocului din această seară oltenii ocupă poziția a treia a clasamentului cu 36 de puncte obținute.  Băluță și compania vin după o calificare în Cupa României obținută cu mari emoții. Au avut nevoie de prelungiri pentru a învinge pe Afumați cu scorul de 3-2. Mangia, tehnicianul gazdelor a folosit în mare parte 11 de bază în acest meci. Oboseala acumulată la acest joc își poate spune cuvântul. În ultimele patru meciuri disputate în Liga 1 gazdele din această seară au reușit să învingă doar pe Juventus București, și au obținut în acest interval doar patru puncte. Pronosticul pe care vom miza pe biletul zilei va avea o cotă de 3.25.

Viitorul arată ca și o echipă campioană în ultima perioadă și ne arată de ce a câștigat trofeul sezonul trecut. Jocul bun arătat de elevii regelui Hagi se vede și în campionat. Puștii de la Viitorul au urcat până pe poziția a cincea a clasamentului și sunt tot mai aproape de prezența în play-off. Chiar dacă echipa de la malul mării vine după două remize în Liga 1, ei au trei victorii în ultimele cinci etape. La Craiova, oaspeții din această seară vor veni cu o echipă odihnită deoarece în meciul din Cupa României de la Botoșani, Hagi a ales să menajeze titularii. Chiar dacă au fost eliminați acel meci nu este relevant deoarece au evoluat mai mult jucători ce îi vom vedea pe viitor în primul 11. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a Viitorului. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă vei miza pe ponturile oferite de noi.