Biletul zilei: CSU Craiova vs Viitorul

Recomandarea noastră: 1

CSU Craiova - Viitorul
1
2.14
X
3.25
2
3.40

Derby pentru Europa în acest prim meci al etapei cu numărul șapte din play-off. CSU Craiova va primi vizita echipei Viitorul iar cine va reuși să câștige va lua o opțiune importantă pentru ultimul loc ce duce în UEFA Europa League. Cele două formații sunt despărțite de doar patru puncte în clasament, iar o victorie a celor de la Viitorul poate arunca în aer finalul de sezon pentru lupta la locul al treilea al clasamentului. Meciul tur disputat în play-off la Ovidiu, s-a încheiat cu scorul de 0-0 după un meci destul de închis. Astăzi pe stadionul din craiova sperăm să vedem și goluri. Pronoscticul pentru biletul zilei ne poate aduce un câștig destul de mare d epe urma acestui meci.

CSU Craiova este favorită să se impună în această seară. Oltenii sunt în acest momnet pe pozișia a treia a clasamnetului după ce au reușit să acumuleze 34 de puncte. Ei au cu șase puncte mai puțin decât cei de la CFR Cluj iar o victorie a lor împreună cu o înfrângere a Clujului le pot da speranțe chiar l alocul secund al clasamnetului. În cele trei meciuri din play-off oltenii nu au suferit nicio înfrângere și au obținut șapte puncte ceea ce este foarte bine. Astăzi vom miza pe o victorie a lor deoarece ne bazăm pe experiență dar și pe publicul pe care îl vor avea în spate. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a gazdelor.

Viitorul rămâne o echipă periculoasă și poate încurca pe oricine în orice moment. Elevii lui Gheorghe Hagi au reușit chiar etapa trecută să obțină o remiză în fața celor de la FCSB cu scorul de 2-2. Oapseții partidei din această seară au reușit să acumuleze 30 de puncte. Singura lor variantă pentru a mai spera la locul al doilea este o victorie în această seară. Victoria pentru Viitorul va fi destul de greu de obținut pentru că nu trebuie să uităm faptul că vor evolua la Craiova, unde se câștgă foarte greu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite în fiecare zi de echipa naostră. Pariază pe victoria Craiovei și o să avem biletul zilei câștigător.