Biletul zilei: CSU Craiova vs Red Bull Leipzig

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - Red Bull Leipzig
1
7.25
X
4.60
2
1.39

Prima echipă care va intra în luptă în această seară este CSU Craiova. În Bănie va veni Red Bull Leipzig pentru manșa retur a acestei duble. Speranțele oltenilor au rămas aprinse datoriă golului înscris pe finalul meciului tur de către Martic. Chiar dacă la prima vedere pare imposibil, Mitriță și compania încă speră la un rezultat mare. Ne așteptăm ca stadionul Ion Oblemenco să fie plin. Cine se va califica la finalul acestei duble manșe va întâlni câștigătoarea dintre Braga și Zorya. În acest meci oltenii își vor măsura încă o dată forțele cu una dintre echipele puternice ale Europei. Meciul tur a fost dominat de nemți, dar și în aceatsă seară ne așteptăm să se întâmple la fel. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

CSU Craiova are șanse minime de calificare dar ei vor încerca imposibilul. În meciul tur au încercat să se apere și să lovească pe contraatec dar acea tactică nu s-a dovedit a fi una foarte bună deoarece au marcat abia în ultima fază a jocului. Astăzi Devis Mangia va trebui să abordeze o tactică mai ofensivă deoarece echipa lui are nevoie de minim două goluri marcate. În acest meci pentru CSU Craiova nu va putea evolua Bic, Dimitrov și Rossi. În ultima etapă a Ligii 1, gazdele partidei de astăzi au învins cu scorul de 3-1 pe Dunărea Călărași, astfel că au un moral destul de bun. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.39.

Red Bull Leipzig rămâne favorită și pentru acest meci. Nemții sunt la avantajul 3-1 înregistrat la finalul meciului tur și astfel că nu își fac nici un fel de probleme pentru calificare. Ei au deplasat la Craiova dar 14 jucători. Au ales să nu vină cu întreg lotul. Leipzig este una dintre echipele puternice ale Germaniei astfel că nu se gândesc că o să aibă probleme cu CSU Craiova. Indiferent de rezultatul înregistrat la finalul acestei partide Craiova trebuie să se bucure de fotbal. Este aproape imposibil pentru olteni să se califice dar pot face un meci mare. Biletul zilei va merge pe victoria oaspeților deoarece sunt echipa mult mai puternică din punct de vedere valoric. Chiar dacă nu au venit cu cel mai bun prim 11 ei tot sunt favoriți pe biletul zilei.