Biletul zilei: CSU Craiova vs Poli Timișoara

Recomandarea noastră: 1

CSU Craiova - Poli Timișoara
1
1.42
X
4.30
2
7.50

Ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 ne aduce un meci spectaculos în deschiderea ei. Pe noul stadion din Bănie CSU Craiova va primi vizita celor de la Poli Timișoara. După ultimele transferuri făcute de formația din Craiova ne așteptăm la un stadion plin. Între cele două echipe este o diferență foarte mare în clasament dar asta nu înseamnă că avem deja o câștigătoare. Orgoliile în acest meci vor fi foarte mari. Cele două echipe știu deja unde vor evolua mai departe, Craiova se va lupta pentru titlu în play-off, în timp ce Timișoara va evolua în play-out. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

CSU Craiova a făcut o primă parte de sezon foarte bună. Oltenii sunt pe poziția a treia a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 50 de puncte. În această săptămână ei au reușit două transferuri foarte importante. Pe lângă portughezul Andre Santos, ei au reușit să îl aducă și pe fundașul Florin Gardoș de la Southampton. Va fo foarte interesant să vedem cele două noi transferuri la lucru pentru CSU Craiova. În acest meci elevii lui Devis Mangia nu își propun altceva decât cele trei puncte și să le ofere propriilor suporteri un spectacol foarte frumos. Pronosticul oentru biletul zilei va merge pe o victorie a formației gazdă.

Poli Timișoara face un sezon de primăvară dezastruos. În cele trei etape disputate în acest an, Timișorenii au suferit trei înfrângeri. Tehnicianul Ionuț Popa a fost schimbat cu Leo Grozavu dar se pare că rezultatele au întârziat să apară și în această seară se anunță un meci foarte greu pentru oaspeți. Bănățenii sunt pe poziția a 10-a a clasamentului după ce au acumulat în acest sezon 26 de pucnte.În acest an bănățenii au fost învinși de Sepsi, Voluntari și Poli Iași. Ținând cont de moralul pe care îl au timișorenii și de faptul că gazdele sunt o echipă pe val nu ne putem aștepta decât la o victorie a celor de la CSU Craiova. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază cu încredere pe propunerile echipei Beturi.ro și o să ai de câștigat.