Biletul Zilei: CSU vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei CSU Craiova vs Poli Iași
CSU Craiova - Poli Iasi
1
1.42
X
4.10
2
8.00

Liga 1 pornește la drum pentru un nou sezon. Echipele după ce au efectuat pregătirea de vară vin cu forțe proaspete pentru a-și arăta valoarea și să își îndeplinească obiectivele stabilite.  Acest meci este partida care deschide sezonul 2017-2018 al Ligii 1. Sperăm ca astăzi în Bănie să asistăm la o partidă foarte frumoasă și deschisă pentru a avea un joc frumos. Ținnd cont că acest meci este cel care deschide noul sezon nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei de astăzi la pariuri sportive.

CSU Craiova pornește ca favorită la obținerea celor trei puncte la finalul acestei partide. Oltenii au făcut în această vară modificări la nivelul băncii tehnice. Tehnicianul din sezonul trecut Gheorghe Mulțescu a fost înlocuit de către italianul Mangia. Cei de la Craiova și-au păstrat nucleul de jucători dar au fost aduși jucători pe posturile deficitare. Cel mai important transfer este cel al lui Cristi Bărbuț. În meciurile de pregătire pentru acest sezon cei de la Craiova au disputat patru partide. Au suferit patru înfrângeri dar trebuie să ținem cont că au întâlnit adversare foarte puternice. Dinamo Kiev și Ludogoret s-au numărat printre adversarele întâlnite de Craiova în această perioadă. Pentru biletul zilei de astăzi la pariuri sportive vom miza pe o victorie a celor de la Craiova pentru care avem o cotă de 1.42.

Poli Iași vine cu o echipă foarte mult schimbată pentru acest sezon. Moldovenii au pierdut foarte mulți jucători dar au adus la fel de mulți. În acest meci o să vedem dacă ei s-au omogenizat pentu că echipele care transferă foarte mult deobicei nu obțin rezultate peste noapte.  Flavius Stoican este noul tehnician care l-a înlocuit pe Eugen Neagoe. Ei au pierdut jucători foarte importanți ca Ciucur sau Bole. Sezonul trecut ieșenii au fost câștigătorii plau-out-ului. Astăzi vor încerca să pășească cu dreptul în noua ediție a Ligii 1. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă alegi să mizezi e ponturile oferite de echipa noastră. Cota de astăzi de pe biletul zilei poate fi combinată cu un alt eveniment pentru a avea un câștig mult mai consistent.