Biletul zilei: CSU Craiova vs Poli Iași

Recomandarea noastră: 1

CSU Craiova - Poli Iași
1
1,55
X
3,75
2
6,10

Prima etapă a noului sezon din Liga 1 se va încheia cu un meci foarte interesant. Pe stadionul Ion Oblemenco, CSU Craiova va primi vizita celor de la Poli Iași. Ambele formații vin după un sezon foarte bun în care au evoluat în play-off. În cele patru dueluri directe din sezonul trecut din Liga 1 bilanțul este favorabil celor de la CSU Craiova. Ambele echipe își doresc să facă un sezon mai bun decât precedentul. Pentru acest lucru este nevoie de un start cu dreptul. Cele două formații au facut multe modificări la nivelul lotului astfel că putem trege astăzi o concluzie referitor la cine s-a dezcurcat mai bine pe piața transferurilor. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe Beturi.ro.

CSU Craiova este cotată ca favorită la cele trei puncte în acest meci. Oltenii au de luat orevanșă în fața suporterilor după înfrângerea de săptămâna trecută din Supercupa României în fața celor de la CFR Cluj. În această vară Craiova a mers pe continuitate pe banca tehnică și l-a confirmat pe Davis Mangia. La nivelul lotului de jucători au apărut unele modificări importante. Au plecat Baluta, Screciu, Gustavo, Mitrovici, Popov, Mihai Roman II. Doar doi jucatori sunt noi în lotul gazdelor: Pigliacelli și Cicaldau. Gazdele partidei de astăzi au câștigat sezonul trecut Cupa României astfel că acum își doresc mai mult. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.55 pe victoria Craiovei.

Poli Iași a fost surpriza plăcută în sezonul trecut chiar dacă au terminat pe poziția a șasea din play-off. Moldovenii au facut foarte multe schimbări privind lotul de jucători si pot aparea problemele privind omogenitatea echipei. Pe banca tehnică au ales să meargă pe continuitate astfel că a fost păstrat Flavius Stoican în calitate de antrenor. Dintre jucatorii de anul trecut au plecat: Jo, Platini, Qaka, Kelava, Jagofinskis. Cei care s-au alaturat lotului in această vara sunt: Rus, Cobrea, Petre, Parvulescu, Flores. Poli Iași este ca o echipă nouă în multe compartimente. Am ales pentru biletul zilei să mergem pe o victore a Craiovei. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei oferit de echipa noastră.