Biletul zilei: CSU Craiova vs FC FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CSU Craiova - FCSB
1
3.00
X
2.90
2
2.55

Șocul etapei cu numărul 16 din Liga 1 ne aduce un meci foarte important. Ocupantele pozițiilor doi și trei în clasament se vor întâlni de la ora 20:45 pe Stadionul din Severin. CSU Craiova și FCSB se vor și lupta pentru cele trei puncte într-un meci ce naște tensiune pe măsură ce trec orele, fiind cunoscută rivalitatea dintre cele două echipe. Partida aceasta trebuia să fie primul meci ce se dispută pe noua arenă a Craiovei dar din păcate din cauza lucrărilor întârziate va avea loc tot la Severin. Craiova și FCSB sunt la egalitate de puncte, 32 și sunt la un singur punct în spatele celor de la CFR Cluj. Biletul zilei la pariuri sportive va beneficia de o cotă destul de mare pentru a acest meci pentru a fi jucat în format single.

CSU Craiova privește cu mare încredere acest meci și speră ca în sfârșit să învingă pe FCSB. Elevii lui Devis Mangia traversează o formă foarte bună. În ultimele trei meciuri din Liga 1 au obținut tot atâtea victorii și în plus s-au calificat și în Cupa României după un succes clar în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe cu scorul de 2-0. Dacă își inaugurau astăzi noul stadion, putem spune că ar fi beneficiat de al 12-lea jucător, spectatorii. Un singur meci a pierdut CSU Craiova în acest sezon arătând că este o echipă cu șanse reale la titlul de campionă.  Gustavo și Băluță sunt cei mai buni marcatori ai echipei în acest sezon. Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă de 2.55.

FCSB ne-a arătat o forță ofensivă de invidiat în ultima perioadă. În ultimele două meciuri roș-albaștrii au marcat de 13 ori în duelurile cu Poli Timișoara și Sănătate Cluj și au primit un singur gol. Steliștii au avantajul moral în fața oltenilor deoarece nu au pierdut nici un meci direct în ultimele 10 partide disputate. Din lotul oaspeților va lipsi Planic și Benzar dar vor reveni Denis Alibec după actele de indisciplină și Nedelcu după ce a fost accidentat. Astfel FCSB putem spune că este ușor favorită pentru cele trei puncte puse în joc. Biletul zilei de astăzi va merge pe o victorie a steliștilor în acest derby de tradiție al Ligii 1. Biletul zilei ne poate aduce un câștig important pentru buzunarele noastre. O victorie astăzi pentru oricare dintre echipe poate fi un avantaj importnat în lupta la titlu.