Biletul zilei: CSU Craiova vs FCSB

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
CSU Craiova - FCSB
1
4.00
X
3.40
2
1.90

În această seară se poate decide titlul în Liga 1. În urma succesului CFR-ului în deplasare contra celor de la Astra, dacă în jocul de astăzi nu va învinge FCSB totul s-a încheiat și Clujul poate începe petrecerea. FCSB este obligată să câștige în această seară pentru a avea o ultimă etapă în care titlul va fi decis poate în ultimele minute. Bucureștenii au avantajul moral față de cei de la Craiova deoarece au câștigat patru din ultimele cinci meciuri directe. Ambele formații au nevoie de victorie în această seară și acest lucru nu face decât să ne asigure o partidă foarte disputată. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important.

CSU Craiova se află în luptă pentru poziția a treia a clasamentului. Pentru a păstra șanse la acest loc ei au nevoie de cel puțin un punct în acest meci. În acest moment Craiova se află pe poziția a patra a clasamentului fiind la egalitate cu Viitorul care este pe trei. Forma de moment este una care nu prea avantajează echipa gazdă din partida de astăzi. Oltenii au o singură victorie în ultimele patru meciuri disputate. Sezonul Craiovei poate fi salvat dacă vor câștiga Cupa României în finala pe care o au de disputat contra celor de la Hermanstadt. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.90

FCSB este cu gândul doar la victorie și este obligată să obțină astăzi cele trei puncte. Oaspeții partidei de astăzi sunt pe poziția a doua a clasamentului la patru puncte față de CFR Cluj  dar având un meci mai puțin disputat. După înfrângerea de etapa trecută de la Iași, FCSB a pierdut șansa de a obține un nou titlu de campioană. În această dimineață au apărut informații conform cărora Denis Alibec nu va evolua deoarece se află în scandal cu patronul clubului. FCSB nu a mai reușit să câștige în ultimele trei etape disputate, lucru care îi poate costa titlul de campioană. Astăzi sperăm ca FCSB să obțină cele trei puncte și să rămână în cursa pentru titlu. Biletul zilei pentru meciul de astăzi va merge pe o victorie a celor de la FCSB. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.