Biletul zilei: Craiova vs Botoșani

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - FC Botoșani
1
1.60
X
3.65
2
6.20

Cupa României se apropie de capătul drumuleui și în acest sezon. Am ajuns în faza semifinalelor. În prima semifinală, Hermanstadt a învins cu scorul de 1-0 în meciul tur pe Gaz Metan Mediaș și încă o dată se adeverește că aceasta este competiția surprizelor. Astăzi în cea de-a doua semifinală se for lupta tot în primul meic al dublei, CSU Craiova și FC Botoșani. Meciul va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie. Ne așteptăm la un meci frumos dar suntem aproape siguri că soarta calificării nu se va tranșa după acest prim meci. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce pentru astăzi o cotă ce ne va asigura un câștig important.

CSU Craiova este favorită astăzi la victorie dar și la calificare. Oltenii sunt văzuți de foarte multă lume ca principala favorită la câștigarea marelui trofeu. În cele două cinfruntări care au avut loc în acest sezon între cele două echipe de fiecare dată s-a impus echipa gazdă cu scorul de 1-0. În traseul lor până în această fază, cei de la CSU Craiova au trecut de Sepsi Sfântu Gheorghe, CS Afumați pentru ca în sferturi să treacă de Dinamo. Astăzi o vedem pe Craiova favorită la victorie deoarece are de parte a sa valoarea și în plus și avantajul terenului propriu. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pronostic o victorie a celor de la CSU Craiova.

FC Botoșani face un sfârșit de sezon destul de slab. După ratarea prinderii unui loc în play-off moldovenilor nu le-a rămas decât să se mai lupte pentru singurul trofeu rămas în joc Cupa României. Cei de la Bitișani vin după două victorii în play-out ceea ce ne arată că sunt într-o revenire de formă. Adversarele Botoșaniului în parcursul din acest sezon în Cupa României au fost CFR Cluj, Viitorul și Poli Iași. Dacă ne uităm la adversarele avută până acum cei de la Botoșani au avut adversare mai puternice. Așa cum am mai spus și cei de la Botoșani trebuie luați în calcul pentru o eventual calificare. Biletul zilei ne poate aduce un câștig destul de important pentru meciul de astăzi. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei oferit de Beturi.ro și pe termen lung o să realizezi profit.