Biletul zilei: CSU Craiova vs Dinamo Buc

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - Dinamo
1
2.55
X
2.88
2
3.05

Derby-ul rundei cu numărul 10 este un derby de tradiție în fotbalul românesc. CSU Craiova va primi vizita echipei Dinamo București într-un meci care poate naște orgolii nebănuite deoarece rivalitatea dintre cele două echipe este una foarte mare. Jocul de astăzi va avea fluierul de start de la ora 20:30 și se va disputa pe stadionul din Severin deoarece arena din Craiova nu este încă finalizată.  Cele două echipe vor fi foarte motivate pentru victorie, motivul fiind și acela că în ultima etapă au suferit înfrăngeri cu scor identic. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citiți acest articol.

CSU Craiova are un început de sezon destul de bun cu noul tehnician italian, Mangia. În ultima etapă din nefericire pentru gazdele de astăzi, a venit și prima înfrângere a sezonului în deplasarea de la Cluj în fața echipei CFR. Oltenii ocupă în acest moment poziția a patra a clasamentului cu 18 puncte acumulate după cele nouă etape disputate. Pe teren propiu oltenii sunt a treia echipă ca număr de puncte acumuate dar este de așteptat ca după inaugurarea arenei din Bănie, CSU să devină și mai puternică. Cu o victorie astăzi și cu un joc al rezultatelor avantajos Craiova ar putea ajunge până pe poziția secundă a clasamentului. Pronosticul pentru biletul zilei pentru acest meci este 1 beneficiind de o cotă avantajoasă.

Dinamo vine dornică de revanșă după partida pierdută surprinzător în fața Timișoarei cu scorul de 1-2. Câinii roșii sunt într-o situație destul de dificilă deoarece ocupă doar poziția a șapte cu 15 puncte. Acest loc nu asigură dinamoviștiilor prezența în play-off. Discuțiile privind plecarea lui Cosmin Contra la echipa națională poate afecta atmosfera din vestiarul alb-roșu. După înfrângerea în fața Timișoarei au fost luate unele măsuri privind unii jucători. Căpitanul echipei Steliano Filip nu va face parte din lotul deplasat la Severin pentru meciul de astăzi. Totuși când plasăm pariurile trebuie să ținem cont de faptul că este un derby și orice rezultat este posibil. Biletul zilei pentru acest joc foarte important pentru cele două echipe ne poate aduce o cotă câștigătoare de 2.55. Pe biletul zilei vom miza pe o victorie a Craiovei deoarece credeam că își va fructifica avantajul terenului propriu și se va impune prin organizarea de care a dat dovadă.