Biletul zilei: CSU Craiova vs Dinamo

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - Dinamo
1
1.90
X
3.30
2
4.40

Capul de afiș al sferturilor de finală din Cupa României va avea loc astăzi. CSU Craiova va primi vizita celor de la Dinamo pe noua arenă din Bănie. Amânată de mai multe ori din cauza condițiilor meteorologice partida va avea fluierul de start astăzi de la ora 17:00. Acest  meci este ultima șansă pentru Dinamo de a mai rămâne în cursă pentru un trofeu. După ce nu au reușit să prindă un loc de play-off câini sunt obligați să câștige astăzi pentru a mai spăla din rușinea acestui sezon. Oltenii vor avea de partea lor un public foarte numeros care îi vor împinge spre victorie. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce o sumă importantă de pe urma acestui meci.

CSU Craiova este favorită la calificarea în semofinalele Cupei României. Oltenii nu au înregistrat nici o înfrângere în acest an. În play-off sunt pe poziția a treia a clasamentului. Ceea ce este foarte important pentru gazde este faptul că tripleta Mitriță, Gustavo, Băluță se va afla în teren încă de la începutul partidei. În drumul lor până în această fază a competiției, Craiova a trecut de Sepsi Sfântu Gheorghe și de CS Afumați. Ținând cont de problemele celor de la Dinamo și de faptul că oltenii au o echipă într-o continuă creștere, vom miza pe biletul zilei la pariuri pe victoria gazdelor.

Dinamo va da totul în acest meci. Este de așteptat ca noul antrenor, Florin Bratu să efectueze unele schimbări la nivelul primului 11 pentru acest meci. Dinamoviștii au intrat în play-out de pe poziția a opta a clasamentului. Ei rămân favoriți să câștige play-out-ul dar tot vor avea un sezon plin de nereușite din punct de vedeer sportiv. În acest sezon de Cupa României, Dinamo a trecut de Aerostar Bacău și U Cluj. Ultimele cinci dueluri directe dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul egal. Astăzi dacă va fi egalitate vom asista la prelungiri. Echipa care se va califica la sfârșitul acestei partide va fi favorită să câștoge Cupa Roamâniei deoarece calificate în semofonale sunt Gaz Metan Mediaș, Hemannstadt și mai este de disputat partida dintre Poli Iași și FC Botoșani. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe o victorie a celor de la CSU Craiova. Pariază și câștigă alături de noi în fiecare zi doar cu biletul zilei.