Biletul zilei: CSU Craiova vs CFR

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - CFR Cluj
1
3.00
X
2.95
2
2.50

Lupta la titlu în Liga 1 continuă cu meciuri din ce în ce mai echilibrate în care miza își spune cuvântul. Astăzi în Bănie vom asista la un meci de totul sau nimic pentru cele două formații în care miza jocului este una imensă. CSU Craiova va primi vizita echipei de pe ptimul loc CFR Cluj. În acest sezon cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori. Ambele meciuri au fost câștigate cu scorul de 2-1 de către echipa care a evoluat pe teren propriu. Astăzi ne așteptăm la un spectacol interesant și în tribune sprând că stadionul Ion Oblemenco va fi plin. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă ce nu trebuie ratată.

CSU Craiova are doar șansa victoriei pentru a nu ieși din lupta pentru titlu în Liga 1. Dacă oltenii vor fi învinși astăzi vor avea doar șanse matematice la titlu. Gazdele partidei de astăzi ocupă în acest moment poziția a treia a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 30 de puncte. În cele două meciuri din play-off jucate elevii lui Devis Mangia au învins pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 și au reușit doar o remiză contra celor de la Viitorul cu scorul de 0-0. Cu o victorie astăzi oltenii pot privy viitorul cu speranțe foarte mari. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 3.00.

CFR Cluj vine la acest meci din poziția de lider al clasamentului. Ardelenii au acumulat 34 de pucnte și au un avans de doar două puncte față de FCSB care are un meci destul de ușor la prima vedere contra celor de la CSMS Iași. În cele două partide de până acum în play-off elevii lui Dan Petrescu au obținut tot patru puncte după ce au învins pe Iași și au remizat contra celor de la FCSB. Dan Petrescu nu va putea sta astăzi pe banca tehnică a echipei sale deoarece este suspendat. Am ales un pronostic bazat pe o victorie a Craiovei pe biletul zilei deoarece credem că sunt echipa mai motivată și care va avea un public foarte numeros în spate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.