Biletul zilei: CSU Craiova vs CFR Cluj

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - CFR Cluj
1
2.85
X
3.10
2
2.50

Chiar dacă este ultima etapă din acest an în Liga 1, meciurile sunt foarte interesante și importante. CSU Craiova va primi în Bănie vizita celor de la CFR Cluj. Cele două echipe, alături de FCSB, sunt favoritele la titlu în acest sezon. Practic acest meci ete unul de șase puncte și ne va arăta la ce nivel sunt ceel două formații. Pentru Craiova un avantaj important este că vor juca în fața unui stadion plin ce îi poate ajuta în momentele dificile. Biletul zilei la pariuri ne aduce o cotă foarte interesantă de jucat pentru acest meci.

CSU Craiova este a treia în clasament. Oltenii au acumulat 40 de puncte și sunt la nouă puncte de adversarii de astăzi. Chiar dacă la prima vedere diferența este una foarte mare, o victorie astăzi plus faptul că se înjumătățesc punctele la sfârșitul sezonului, diferența nu est euna chiar așa mare. În cazul unei înfrângeri lucrurile s-ar complica pentru olteni. Băluță și compania au două victorii în ultimele patru etape, ambele înregistrate pe acest stadion cu scorul de 3-1. Craiova aarătat în acest sezon că poate învinge pe oricine dacă prinde o zi bună pentru că are jucători de mare valoare. Biletul zilei la pariuri ne va avea ca pronostic o victorie a celor de la CSU Craiova.

CFR Cluj se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate chiar dacă elevii lui Dan Petrescu vor aborda cu siguranță meciul la victorie. Clujenii sunt pe prima poziție a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până înainatea acestei partide 49 de puncte. Așa cum ne-am obișnuit deja, defensiva este atuul echipei. Ei au primit doar 10 goluri în cele 21 de etape disputate. Forma de moment a oaspeților din această seară este una extraordinară. Ei vin dup cinci victorii obținute în ultimele cinci meciuri. Într-un clasament al meciurilor din deplasare Clujul este pe prima poziție ceea ce face acest meco și mai interesant. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre. Biletul zilei pentru acest meci va merge pe o victorie a Craiovei dar trebuie să mizați o sumă mică deoarece pontul este destul de riscant pentru acest joc.