Biletul zilei: CSU Craiova vs CFR Cluj 1907

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
CSU Craiova - CFR Cluj
1
2.95
X
3.10
2
2.40

Sezonul din Liga 1 se apropie de start. Noul sezon competițional va fi deschis de partida din CSU Craiova și CFR Cluj care va conta pentru Supercupa României. Acest meci este un derby al Ligii 1 iar ambele echipe îș doresc să înceapă sezonul cu un trofeu. Partida din această seară va avea fluierul de start de la ora 20:30 și va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco din Craiova. Ultimul meci direct dintre cele două formații a fost câștigat de CFR Cluj cu scorul de 1-0 astfel că meciul de astăzi poate fi o revanșă pentru olteni. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă foarte avantajoasă pentru câștig astăzi.

CSU Craiova va fi foarte motivată în această seară. Oltenii vor umple stadionul deoarece acest meci este văzut ca o finală deoarece se va dispuat cu trofeul pe masă. În această vară Craiova a pierdut trei piese foarte importante. Băluță, Gustavo și Screciu au fost vânduți. În schimb au adus jucători pe posturile deficitare. Pe postul de portat a fost adus Pifliacelli și a mai fost aduc Cicâldău de la Viitorul. Craiova va disputa această Supercupă după ce a câștigat în sezonul trecut Cupa României cu scorul de 2-0 în fața celor de la Hermannstadt. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 3.10 pentru meciul din această seară.

CFR Cluj este campioana României și cu siguranță va dori să își respecte acest statut. În pauza de vară în lotul clujenilor au apărut unele modificări. La nivelul băncii tehnice Dan Petrescu a fost înlocuit cu Edi Iordănescu. Din lotul de sezonul trecut cele mai importante plecări sunt cele ale lui Boli, Nouvier, Luchin, Vlad. Acești jucători au fost înlocuiți de Tambe, males, leng și De Lucas. Vom vedea dacă noile achiziții se ridică la nivelul titularilor din sezonul trecut. Clujenii vor dori să câștige acest meci pentru a porni cu un moral bun în preliminariile UEFA Champions League care vor debuta zilele următoare. Am mers pe un reuzltat de egalitate în acest meic deoarece se întâlnesc două echipe foarte valoroare. Biletul zilei ne va aduce un câștig important astăzi. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei pe care îl găsești pe site-ul Beturi.ro.