Biletul zilei: CSU Craiova vs Astra Giurgiu

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
CSU Craiova - Astra Giurgiu
1
1.70
X
3.50
2
5.10

Play-off-ul din Liga 1 est eîn plină desfășurare. Meciurile sunt din ce în ce mai echilibrate. După ce aseară am asistat la victoria celor de la CFR Cluj în ultimul minut astăzi spectacolul se a muta la Craiova. CSU Craioa v aprimi vizita Astrei Gurgiu în unul dintre cele mai echilibrate meciuri ale acestei prime runde din play-off. Cele două formații sunt vecine de clasament ocupând pozițiile a treia și a patra. După ce au fost înjumătățite puncte ele sunt despărțite de doar patru puncte. Astăzi ne așteptăm la un meci foarte echilibrat. Acest lucru îl spunem și după cele două meciuri din acest sezon care s-au încheiat la egalitate. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte bună pentru acest meci.

CSU Craiova pornește ca favorită în acest meci dar se anunță că va avea un meci foarte greu. Oltenii sunt pe poziția a treia a clasamenului. Ei în acest moment au 26 de puncte în clasament. Cu o victorie în această seară vor ajunge chiar dacă pentru moment pe locl al doilea. La milocul acestei săptămâni gazdele de astăzi s-au calificat în semifinalele Cupei României după ce au trecut de Dinamo chiar pe acest stadion. Craiova doar pritr-o victorie va putea rămâne în cursa pentru titlul Ligii 1.Băluță, Mitriță și Gustavo sunt speranțele oltenilor la victorie. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o ictorie a celor de la CSU Craiova.

Astra Giurgiu vine după cel puțin un punct la Craiova. Elevii lui Edi Iordănescu sunt pe poziția a patra a clasametului la patru puncte de adversara din această seară după ce au acumulat 22 de puncte. În Cupa României, Astra a fost eliminată de Gaz Metan Mediaș. Acest lucru ne demonstrează că cei de la Astra vor dori să se focuseze doar pe campionat. Astra poate fi surpriza în acest sezon și poate oține rezultate foarte bune indiferent de adversarul pe care îl va întâlni. După meciul de aseară astăzi ne putem aștepta la orice rezultat. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de noi în fiecare zi. Pariază și câștigă alături de echipa noastră în fiecare zi doar cu biletul zilei.