Biletul zilei: Crystal Palace vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Crystal Palace - Manchester United
1
7.10
X
4.35
2
1.53

Etapa cu numărul 29 din Premier League se apropie de final. Mai este de disputant un singur meci dar unul foarte important. Crysta Palace va primi vizita diavolilor de la Manchester United. Aces meci are o favorită clară la cele trei puncte. Între cele două formații este o diferență de puncte foarte mare lucru care ne face să mizăm o sumă destul de mare pe victoria echipe favorite. United a obținut victorii în ultimele trei dueluri directe iar acest lucru este foarte probabil să se întâmple și în această seară. Ambele formații au nevoie de puncte și acest lucru ne va face să avem o partidă foarte interesantă. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă o să citițe acest articol.

Crystal Palace va avea o partidă foarte grea în această seară. Gazdele partidei de astăzi sunt abia pe poziția a 18-a a clasamentului, prima retrogradabilă. AU reușit până înaintea acestui joc să acumuleze doar 27 de puncte. Forma de moment este una foarte slabă pentru Palace. Ei au suferit două înfrângeri în ultimele trei partide și acest meci se anunță foarte greu pentru ei. Pe lângă forma slabă ei se confruntă și cu un număr foarte mare de accidentați. Dann, Loftus-Cheek, Puncheon, Sakho, Sako, Schlupp, Speroni, Wickham și Zaha sunt cei indisponibili pentru acest meci. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.53.

Manchester United pornește ca favorită în jocul din această seară. Diavolii lui Jose Mourinho sunt pe poziția a treia dar cu un success își pot recâștiga locul al doilea al clasamentului. Ei sunt la un singur punct distanță de Liverpool. În ultimele două deplasări United a fost învinsă, așa că astăzi este o bună ocazie să înceapă să își treacă în cont victorii și în deplasare. Oaspeții partidei din această seară se bazează foarte mult pe defensivă fiind a doua cea mai puternică din Premier League. Ținând cont de absențele celor de la Crystal Palace, Manchester United este favorită clară să își treacă în cont cele trei puncte. Biletul zilei va merge pe o victorie  a celor de la Mancjester City. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.