Biletul zilei: Crystal Palace vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Crystal Palace - Manchester City
1
11.50
X
6.50
2
1.28

Sărbătoarea de trecere în noul an se apropie cu pași repezi. Premier League nu cucunoaște termenul de pauza nici în aceste momente. Astăzi vom asista la o partidă în care va fi angrenată poate cea mai în formă echipă din Europa, Manester City. Cetățenii vor avea un meci destul de ușor la prima vedere contra celor de la Crystal Palace. Între cele două adversare s-a dovedit că în acest sezon este o diferență foarte mare, lucru ce ne face să avem o favorită clară la victorie astăzi. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un câștig destul de important  de pe urma partidei de astăzi.

Crystal Palace va încerca să dea totul în ultima reprezentație din aest an. Gazdele partidei de astăzi oupă doar poziția a 17-a a clasamentului. Cu doar 18 puncte acumulate în cele 20 de partide disputate pentru  Crystal Palace va fi foarte greu să spere la ceva la sfârșitul aestui joc. Chiar dacă nu au câștigat niciun meci în ultimele două partide cei de la Palace le pot pune probleme adversarilor de astăzi le pot pune probleme dacă se vor motiva în plus. Pe teren propriu cei de la Palace au acumulat 12 puncte după zece partide. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce o cotă de  1.28 pentru acest joc.

Manchester City este una dintre cele mai în formă echipe din Europa. Cetățenii nu au suferit nicio înfrângere în acest sezon de Premier League. 19 victorii și un singur rezultat de egalitate este bilanțul elevilor lui Pep Guardiola în acest sezon. Cu o medie de peste trei goluri pe meci așteptăm un spectacol ofensiv și astăzi. Cetățenii au marcat în acest sezon de 61 de ori. Defensiva foarte bine organizată a oaspeților din această seară a primit doar 12 goluri ceea ce este foarte bine. Bilanțul cetățenilor în deplasare este unul de invidiat. Din zece meciuri disputate au tot atâtea victorii. Obiectivul lor privin câștigarea titlului este ca și îndeplinit, rămâne de văzut cu câte puncte. Biletul zilei pentru acest meci poate contribui la un câștig important și să încheiem anul cu bine  din punct de vedere al câștigurilor. Mizează pe ponturile specialiștiilor echipei noastre și atunci vei câștiga cu biletul zilei.