Biletul zilei: Crystal Palace vs Arsenal

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Crystal Palace - Arsenal
1
4.40
X
4.00
2
1.82

Astăzi în Premeir League se va încheia în mod official etapa de Boxing Day, din acest an. Am avut partide cum nu se poate mai frumoase, dar și așa cum ne-a obișnuit această rundă, de-a lungul anilor și surprize. Astăzi avem programat un meci foarte interesant și în opinia noastră mai echilibrat decât o arată cifrele. Crydtal Palace va primi vizita celor de la Arsenal, într-o partidă în care ambele formații își doresc cele trei puncte puse în joc. Biletul zilei la pariuri sportive online ne poate aduce un profit important de pe urma acestui meci.

Crystal Palace poate spera la punct sau puncte după forma pe care ne-a prezentat-o în ultima perioadă. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 16-a a clasamentului. Ei au reușit până înaintea acestui joc să acumuleze 18 puncte. Marea problemă a echipei este fensiva. Ei au reușit să archeze numai de 16 ori fiind al treileacel mai slab atac al sezonului din Premier League. În ultimele cinci meciuri au obținut rezultate foarte bune pentru condiția ei. Trei rezultate de egalitate și două victorii sunt rezultatele celor de la Palace în ultimele cinci runde. În fața propriilor fani au reușit să obțină două victorii și trei remize ceea ce înseamnă că traversează o formă foarte bună. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea o cotă de 1.82 pentru jocul din această seară.

Arsenal este văzută de multă lume ca favorită în partida din această seară. Elevii lui Arsene Wenger au nevoie de puncte pentru a ajunge în BIG For, unde au ratat prezența în sezonul trecut. Tunarii nu au fost învinși nici ei în ultimele cinci runde, la fel ca adversarii lor din această seară. Pentru oaspețiii de astăzi meciurile din deplasare au reprezentat o problemă. În nouă partide disputate departe de proprii fani, cei de la Arsenal au reușit să obțină numai nouă puncte. Acest parcurs este foarte slab ținând cont de pretențiile și obiectivele tunariilor.  Credem că pentru acest meci cei de la Arsenal vor fi foarte motivați deoarece în cazul unei înfrângeri vor pierde contactul cu primele clasate și atunci se anunță un sezon foarte greu pentru ei. Valoarea superioară dar și motivația suplimentară reprezintă atuurile tunarilor pentru acest meci și deaceea am mizat pe ei pentru biletul zilei. Joacă și câștigă cu noi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.