Biletul zilei: Crotone vs Napoli

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Crotone - Napoli
1
14.00
X
6.50
2
1.22

Chiar dacă mai sunt doar câteva zile din acest an, fotbalul nu cunoaște pauza. Astăzi în Serie A va debuta etapa cu numărul 19 Cele două formații se află în situații total diferite în clasament, între ele fiind o distanță destul de mare de puncte. Meciul chiar dacă are o favorită clară, ne așteptăm să fie unul frumos cum sunt toate cele ale oaspeților. Victoria este foarte importnată în acest meci deoarece va asigura echipei un sfârșit de an foarte frumos. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic anticipat de majoritatea dintre noi. Pentru a vedea motivele alegerii lui trebuie să citiți acest articol foarte interesant.

Crotone are nevoie de puncte pentru că locul pe care îl ocupă în clasament nu est edeloc unul care să îi mulțumească. Crotone este una dintre cele mai modeste echipe din Serie A în acest sezon. Gazdele partidei din această seară ocupă doar poziția a 18-a a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 15 puncte. Dacă lucrurile vor sta în continuare așa atunci gazdele partidei din aceatsă seară vor fi una dintre echipele candidate la retrogradare.  Forma de moment a celor de la Crotone este una foarte slabă. Ei au o singură victorie în ultimele cinci etape. Cu aceste cifre va fi foarte greu pentru gazde să spere la ceva. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.22.

Napoli este văzută ca mare favorită la victorie. Ar fi o surpriză imensă dacă napoletanii nu și-ar trece în cont cele trei puncte.  Este o șansă unică pentru oaspeți deoarece dacă vor obține ceel rei puncte astăzi vor termina anul pe prima poziție a clasamnetului. Atunci vor urmări etapa mai relaxați și vor spera ca urmăritoarele lor să facă pași greșiți. Napoli pare în acest sezon ca fiind una dintre cele mai în formă echipe din Italia. Oaspeții partidei din această seară au o singură înfrângere în acest sezon. Atât ofensiva cât și efensiva sunt unele foarte puternice care domină campionatul. În ultimele două întâlniri directe cei de la Napoli și-au trecut în cont victoria lucru care este foarte probabil și ăn aceatsă seară. Biletul zilei va avea ca pronostic  o victorie  a celor de la Napoli. Biletul zilei poate fi  o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.