Biletul zilei: Croația vs Nigeria

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Croația - Nigeria
1
1.77
X
3,60
2
5.50

A treia zi de la Campionatul Mondial se va încheia cu un meci de gală și foarte așteptat de iubitorii fotbalului. La Kaliningrad Croația și Nigeria se vor lupta pentru primele puncte puse în joc pentru ele. Ambele formații fac parte din grupa D, din care mai fac parte Argentina și Islanda. Această grupă este una foare echilibrată și orice calcul poate fid at peste cap la cea mai mică greșeală. Cele două adversare din acest meci nu s-au mai întâlnit la o ediție a unei Cupe Mondiale. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte interesantă de jucat pentru acest meci.

Croația este văzută ca favorită în acest meci. Croații sunt văzuți ca având un turneu foarte bun deoarece au jucători care evoluează la cele mai bune cluburi și au ajuns la maturitate. Pentru început ei trebuie să treacă de această grupă foarte dificilă. Două victorii și două înfrângeri sunt rezultatele înregistrat de Modric și compania în pregătirea Cupei Mondiale. Absențe foarte importante nu au pentru acest meci. Dacă este să ne gândin la o înfrângere a Croației șansele sunt unele foarte mici. Ei au jucători care evoluează la cele mai bune cluburi doar dacă ne gândim la Modric, Rakitic și Mandzukic spunem tot despre forța croaților. Până acum la ultimele mondiale nu au făcut performanțe foarte mari așa că acum așteptăm foarte multe de la ei. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a Croației.

Nigeria nu este o națională de neluat în seamă deoarece are și ea jucători foarte valoroși care compun lotul echipei. Forma de moment premergătoare pentru acest Campionat Mondial este una dezastruasă putem spune. În ultimele cinci meciuri ei au suferit patru înfrângeri și au reușit să obțină doar un rezultat de egalitate ceea c eeste prea puțin pentru o echipă cu pretenții la mondial. Nigerienii chiar dacă sunt una dintre cele mai importante echipe de pe continentul African ei au șanse foarte mici să treacă mai departe ținând cont de ce echipe sunt în această grupă. Acest meci este ca o finală pentru poziția a doua în condițiile în care Argentina este favortită la câștigarea acestei grupe. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și câștigă cu biletul zilei.