Biletul zilei: Croația vs Grecia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Croația - Grecia
1
1.43
X
4.40
2
10.25

Astăzi vor debuta primele meciuri din barajul pentru Cupa Mondială din Rusia 2018 care vor hotărâ ultimele naționale calificate din zona Europei. Meciurile se vor disputa în dublă manșă după sistemul tur-retur.Unul dintre cele mai interesante echipe este întâlnire dintre Croația și Grecia. Partida tur de astăzi se va disputa în Croația, la Zagreb pe stadionul Maksimir. Această dublă este mai echilibrată decât pare la prima vedere deoarece foarte puțini le acordă șanse grecilor de a ajuge la Mondial. Ultimele două meciuri oficiale disputate între cele două echipe, disputate chiar pe acest stadion s-au încheiat cu rezultate de egalitate. Acest meci nu are cum să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive ținând cont de miza uriașă pe care o are.

Croația a avut preliminarii surprinzător de slabe. A încheiat grupa de calificare doar pe poziția a doua în spatele câștigătoarei surpriză, Islanda. Gazdele de astăzi au avut pusăn pericol chiar și prezența la acest baraj dar în ultima etapă au câștigat cu scorul de 2-0 contra Ucrainei și astfel au ajuns să dispute acest meci. Tehnicianul croaților Zlatko Dalic nu se va putea baza pe Badelj și Kovacic, dar speră să îl poată folosi pe Mandzukic din primul minut. În ultimele cinci meciuri disputate acasă croații au obținut trei victorii și două remize dar o singură dată au marcat mai mult de un gol. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pont o victorie a echipei Croației.

Grecia chiar dacă este cotată cu șansa a doua în această dublă își va juca șansa până în ultimul minut. Grecii au avut o campanie a preliminariilor destul de reușită. Au încheiat grupa din care au făcut parte pe poziția secundă, chiar în spatele Belgiei. Grecii sunt obișnuiți cu meciurile de baraj pentru că așa s-au calificat și la Mondialul din 2014, dar atunci au eliminat România.  În ultimele șapte deplasări grecii sunt neînvinși. Astăzi chiar dacă vor pierde trebuie să o facă la o diferență cât mai mică pentru a păstra șanse la meciul retur. Pentru acest meci, Manolas este suspendat iar Mantalos și Donis sunt accidentați. Ținând cont că vom merge pe o victorie a croaților vom avea o cotă de 1.43 pentru acest meci pe biletul zilei. Biletul zilei ne poate aduce un câștig considerabil dacă alegi să mizezi pe ponturile noastre.