Biletul zilei: CSU Craiova – FC Viitorul

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei CS Universitatea Craiova vs FC Viitorul D.07.Mai
CSU Craiova - FC Viitorul
1
6.00
X
3.80
2
1.57

După ce Viitorul, în urma rezultatelor ultimei etape, a ajuns să aibă prima șansă la titlu, va mai avea de jucat două meciuri cât două finale. Prima partidă și cea mai grea cu CSU Craiova este programată să înceapă duminică de la ora 21 15. În acest joc își pun speranțele și adversarele Viitorului, FCSB  și Dinamo. Partida se va disputa pe stadionul din Pitești. Acest meci hotărâtor în lupta pentru titlul de campioană în Liga 1 nu ar trebui să lipsească de pe biletul zilei pe care îl jucăm la pariuri.

CSU Craiova vine după o victorie spectaculoasă la CFR Cluj cu scorul de 3-0. Atunci craiovenii au jucat relaxat și au fructificat ocaziile de gol pe care le-au avut. Gazdele ocupă poziția a 5-a clasamentului cu 31 de puncte acumulate. În ultimele 3 etape echipe lui Gheorghe Mulșescu a fost foarte inconstantă. În aceste 3 etape a înregistrat toate rezultatele, victorie, egal și o înfrângere.  Ofensiva oltinilor a nceput să fructifice ocaziile pe care le-a avut, macrcând minim un gol în aceste ultime 3 meciuri. Pentru biletul zilei putem miza pe un pronostic, conform căruia CSU Craiova va înscrie minim un gol. Acest pariu are cota 1,79, foarte bună pentru un câștig suplimentar pe biletul zilei.

FC Viitorul vine la Pitești să obțină cele 3 puncte și să se apropie de titlul de campioană. Cu două etape înainte de final constănțenii sunt la egalitate de puncte cu FCSB dar au avantajul meciurilor directe. Acest lucru înseamnă că dacă echipa lui Gheorghe Hagi va obține 6 puncte, care mai sunt puse în joc vor fi campioni fără a mai depinde de celelalte rezultate. În ultima partidă constănțenii au obținut o victorie cu scorul de 3-2 în fața Astrei Giurgiu. Viitorul este favorită să obțină victoria având cota la victorie de 1,57. Dacă vom juca inteligent cu biletul zilei putem obține câștiguri suplimentare.

Acest meci se joacă într-o zi specială pentru toți steliștii. În 7 mai 1986 la fix 31 de ani,Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni în finală cu FC Barcelona. Această performanță este cea mai mare din istoria fotbalului românesc. În această zi cu care se mândresc toți steliștii, CSU Craiova îi poate apropia de un nou titlu în Liga 1 dacă va obține punct sau puncte în acest meci.