Biletul zilei: Costa Rica vs Serbia

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Costa Rica - Serbia
1
4.70
X
3.25
2
1.98

Cupa Mondială ne promite o zi lungă și foarte interesantă în care nu ne vom despărți de micul ecran. Într-o zi în care va evolua și Germania și Brazilia, primul meci este poate cel mai așteptat. Vecinii noștrii sârbii vor înfrunta în primul lor meci la această Cupă Mondială, Costa Rica. Acest meci va avea lovitura de start la deja obișnuita oră 15:00, ora României și se va disputa la Samara, astăzi. Cele două echipe nu s-au mai întâlnit la o ediție a Cupei Mondiale. Pentru astăzi ne așteptăm la un spectacol deosebit din partea ambelor formații deoarece au jucători de o certă valoare. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de mare. Din această grupă mai fac parte Brazilia și Elveția.

Costa Rica chiar dacă este un stat destul de mic fotbalul este unul destul de dezvoltat. Cel mai bun jucător al costaricanilor este Keylor Navas, portarul celor de la Real Madrid. Forma de moment nu este de partea lor dar experiența da. La ultima ediție a Campionatului Mondial Costa Rica avea să ajungă în sferturile de finală și acolo a fost eliminată foarte greu în urma loviturilor de departajare de către Olanda. În trei din ultimele patru meciuri de pregătire pentru acest turneu au suferit înfrângeri. Singura națională pe care au reușit să o bată a fost Irlanda de Nord și au fost învinși de către Tunisia, Belgia și Anglia. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 1.98.

Serbia pornește cu șanse mai mari să își treacă în cont cele trei puncte. Vecinii noștrii au o generație foarte bună deoarece fac parte foarte mulți jucători care au fost acum câțiva ani campioni mondiali la sub 18 ani. În două din ultimele trei meciuri amicale sârbii au reușit să obțină victorii. Acest lucru ne demonstrează că trec printr-o formă destul de bună astfel că au șanse chiar pentru a se califica în optimile de finală. Ultimul meci înainte de acest turneu, a fost câștigat cu scorul de 5-1 în fața Boliviei. În acel meci Mitrovic a marcat de trei ori. Noi vom fi fanii lor pentru că sunt vecinii noștrii dar și pentru a avea un pariu câștigător. Pe biletul zilei de astăzi vom merge pe o victorie a Serbiei. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de Beturi.ro.