Biletul Zilei: Coritiba vs Bahia

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Coritiba vs Bahia
Coritiba - Bahia
1
1.78
X
3.30
2
4.30

Runda cu numărul șapte din Brazilia ne programează un meci în partea superioară a clasamentului. Coritiba va primi vizita celor de la Bahia într-o partidă ce va avea fluierul de start de la ora 22:00. Campionatul din Brazilia este unul dintre cele mai spectaculoase din lume, iar tacticile echipelor se bazează foarte mult pe ofensivă. Un așa meci dintr-un campionat foarte puternic, cum este cel brazilian nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive.

Coritiba ocupă poziția a 3-a a clasamentului. Gazdele au acumulat în cele șase etape disputate 13 puncte. Forma de moment pe care o traversează este una foarte bună. În acest sezon au suferit o singură înfrângere, un meci l-au terminat la egalitate și au obținut patru victorii. În ultimele patru etape disputate au obținut trei victorii. Aceste victorii au fost obținute la zero, fără gol primit. Acest lucru arată forța defensivei gazdelor. În cele șase etape disputate ei au primit doar patru goluri. Aceasta este cea mai bună defensivă din campionatul Braziliei până acum. Pentru acest meci pe biletul zilei, noi vom miza pe o victorie a echipei favorite, Coritiba. Biletul zilei la pariuri sportive poate fi o sursă de câștig pe termen lung dacă ști să alegi cele mai bune pronosticuri.

Bahia este clasată pe poziția a opta a clasamentului. Oaspeții au acumulat nouă puncte în cele șase etape ce s-au scurs până în acest moment. Ei nu au obținut niciun rezultat de egalitate, înregistrând trei victorii, dar au și suferit trei înfrângeri. În ultimele cinci etape oaspeții de astăzi au suferit trei înfrângeri ceea ce este destul de mult pentru o echipă care speră la un loc fruntaș. În deplasare Bahia joacă foarte slab, înregistrând trei înfrângeri din trei meciuri disputate. Un singur gol au reușit să înscrie în aceste partide și au primit patru. Ofensiva oaspeților este a treia a campionatului dar problema echipei este în defensivă. Pronosticul pentru care vom opta la acest meci pe biletul zilei este 1. Considerăm că acesta are șanse mari de reușită.