Biletul zilei: Coreea de Sud vs Mexic

Recomandarea noastră: 2

Coreea de Sud - Mexic
1
6.00
X
3.70
2
1.70

Campioantul Mondial din Rusia continuă cu partide foarte interesante. Spectacolul în această seară se va muta în grupa F. Această grupă ne-a furnizat surprize foarte mari după prima etapă iar calculele hârtiei sunt din ce în ce mai complicate. Primul meci al zilei din aceatsă grupă este întâlnirea intre Coreea de Sud și Mexic. Partida va avea fluierul de start de la ora 18:00 și se va disputa pe Rostov Arena. Din această grupă mai fac parte Germania și Suedia care se vor lupta și ele în meci direct. Coreea de Sud și Mexic s-au întâlnit ultima dată într-un meci direct acum patru ani când Mexic s-a impus cu 4-0 dar acel meci nu este unul relevant. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar de pe site-ul Beturi.ro.

Coreea de Sud poate încurca orice echipă din aceatsă grupă. În primul meci, cel contra Suediei a fost foarte aproape de a obține un reuzltat de egalitate. Diferența a fost făcută de un penalty controversat acordat în favoarea nordicilor. În acel meci sud-coreeni nu au avut nici un șut pe poarta adversă. Sperăm ca în acest meci  să fii trecut peste emoțiile debutului și să arate un joc frumos chiar dacă vor întâlni un adversar foarte puternic. În ultimele patru meciuri Coreea de Sud nu a obținut nici o victorie și a suferit trei înfrângeri în acest interval de timp. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.70, foarte avantajoasă în opinia noastră.

Mexic a furnizat una dintre cele mai mari surprize de la Campioantul Mondial. În primul meci mexicanii au reușit să treacă de Germania cu scoul de 1-0 după un joc foarte frumos. Golul mexicanilor a fost marcat de Lozano după un contraatac bine dus la capăt. Defensiva mexicană a arătat foarte bine în acel meci deoarece nemții și-au creea multe ocazii de a marca dar ei au rezistat. Cu o nouă victorie astăzi mexicanii își pot asigura prezența în optimi. Dacă analizăm jocul dar și rezultatul cu Germania putem spune că Mexic este surpriza plăcută de la această competiție. În acest meci mexicanii sunt mari favoriți pentru a mai obține trei puncte în clasament. Pariază și câștigă cu biletul zilei de pe site-ul nostru în fiecare zi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.