Biletul zilei: Concordia Chiajna vs Viitorul

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Concordia Chiajna - Viitorul
1
3.70
X
3.20
2
2.05

Concordia Chiajna pare a fi adversarul perfect pentru Viitorul pentru a își reintra în ritm. Ambele formații au pierdut în prima etapă astfel că astăzi cine va câștiga va reuși să acumuleze primele puncte din acest sezon. Viitorul trebuie să câștige pentru a își reintra în ritm. Un detaliu foarte important pentru acest meci este acela că partida va avea la Chiajna pe teren sintetic. Jucătorii oaspeții criticau la conferința de presă faptul că acest joc va avea loc pe teren sintetic. Acest meci încheie etapa a doua a sezonului iar noi ne putem face o părere despre acest nou sezon din Liga 1. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă ce ne va dubla banii pariați.

Concordia Chiajna a arătat foarte modest în prima etapă. Gazdele partidei de astăzi au pierdut în fața Gazului din Mediaș cu scorul de 2-1. Chiar dacă au încasat un gol pe final Chiajna a jucat foarte slab. Cel puțin teoretic astăzi, vor întâlni un adversar și mai puternic. Concordia are câțiva jucători nou-veniți în această vară care încă nu s-au integrat foarte bine în angrenajul echipei. Ținând cont că vor evolua pe teren propriu și vor beneficia și de avantajul terenului sintetic pe care sunt obișnuiți să evolueze ne putem aștepta la un meci destul de bun al gazdelor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.05.

Viitorul este cotată ca și favorită la victorie în acest meci. Oaspeții partidei de astăzi nu trec printr-o perioadă foarte bună. Ei pot resimți și oboseala deoarece în această perioadă au avut foarte multe partide. În UEFA Europa League la mijlocul săptămânii pe Viitorul o așteaptă returul cu Vitesse după ce în România, turul, s-a încheiat cu scorul de 2-2. În primul meci din Liga 1 din acest sezon, elevii lui Gheorghe Hagi au fost învinși surprinzător de Dunărea Călărași cu scorul de 1-0.  Astfel oaspeții partidei de astăzi nu își permit să piardă două meciuri la rând. Astăzi vom miza pe o victorie a celor de la Viitorul care sunt echipa mult mai puterniccă valoric. Pariază și câștigă doa cu biletul zilei doar de pe site-ul Beturi.ro. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă pariezi pe pronosticurile propuse de noi.