Biletul zilei: Concordia Chiajna vs FC Botoșani

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Concordia Chiajna - FC Botoșani
1
2.70
X
3.00
2
2.70

Liga 1 revine și acest lucru ne aduce doar bucurie deoarece avem ocazia să urmărim meciuri din prima ligă. Runda cu numărul 3 a play-out-ului se deschide cu un meci foarte interesant în care Concordia Chiajna va primi vizita celor de la FC Botoșani. Acest meci se anunță unul echilibra și deschis oricărui rezultat pe sinteticul din Chiajna. Cele două adversare s-au mai întâlnit de două ori în acest sezon dar de fiecare dată a câștigat echipa care a evoluat pe teren propriu. În clasamentul din play-out cele două formații sunt despărțite de șase puncte. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă destul de mare.

Concordia Chiajna are șanse destul de mari să obțină cel puțin un punct în urma confruntării de astăzi. În acest moment cei de la Chiajna au doar trei puncte avans față de cei ce se află în zona retrogradării astfel că orice punct este foarte inportant.În urma meciurilor din acest sezon au reușit să acumuleze doar 15 puncte. În cele două meciuri din play-out au obținut un singur punct. În prima partidă au remizat cu Sepsi pentru ca în cel de-al doilea meci să fie învinși  de cei de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 2-1. Chiajna în cele două meciuri din play-out a marcat de două ori și a primt trei goluri. Biletul zilei la pariuri va avea o cotă ce merită pariată astăzi.

FC Botoșani pornește ca favorită în acest meci. Vom vedea dacă moldovenii vor avea motivația necesară în acest play-out pentru că ei au fost foarte aproape de a prinde un loc în primele șase echipe adică în play-out. În singura partidă disputată până acum în play-out oaspeții din această seară au terminat la egalitate partida cu Juventus București, scor 0-0. Cu 21 de puncte FC Botoșani ocupă poziția a doua a clasamnetului. Sezonul Botoșaniului mai poate fi salvat în Cupa României unde a ajuns în semifinalele competiției. Acolo va întâlni pe CSU Craiova unde îi așteaptă un nou meci foarte greu. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pentru acest meci am ales să mergem pe un rezultat de egalitate ca și pronostic corect pentru biletul zilei.