Biletul zilei: Concordia Chiajna vs Dinamo

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Concordia Chiajna - Dinamo
1
6.40
X
3.55
2
1.58

Dinamo și continuă cursa pentru intrarea în play-off. Astăzi câinii vor juca partida considerată cea mai ușoară din această primăvară. Ei se vor deplasa în această seară la Chiajna acolo unde vor juca în fața Concordiei pe teren sintetic. Dinamo nu are decât o singură soluție, victoria. Acest lucru are șanse foarte mari de reușită deoarece Chiajna este putem spune o echipă fără obiectiv în această primăvară dar asta nu înseamnă că se va da la o parte. Ultimele trei rezultate directe au fost în favoarea celor de la Chiajna care și-au trecut de fiecare dată în cont victoria. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Concordia Chiajna face un sezon destul de modest, mult sub valoarea individuală a lotului de jucători. Ilfovenii sunt abia pe poziția a 11-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 24 de puncte. În prima etapă a acestui an au avut un meci foarte dificil pe acre l-au pierdut foarte clar cu scorul de 2-0 în deplasarea de la Cluj contra CFR-ului.  În 11 meciuri disputate pe teren propriu în acest sezon cei de la Chiajna nu au reușit să obțină decât două victorii. Ținând cont cât de motivați vor fi cei de la Dinamo sunt șanse foarte mari ca gazdele să piardă astăzi. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a dinamoviștiilor.

Dinamo este obligată să obțină victoria astăzi  dacă vrea să mai păstreze șanse pentru calificarea în play-off. În prima etapă câinii au obținut un rezultat de egalitate în fața celor d ela CSU Craiova, scor 2-2. Acel meci le poate da speranțe să își treacă în cont astăzi cele trei pucnte. Câinii sunt pe poziția a șaptea a clasamentului după ce au acumulat 35 de puncte. Astză cu o victorie o va egala pe Viitorul. Pentru Dinamo programul ce va urma se anunță unul foarte greu. În următoarea etapă va juca în fața FCSB-ului pentru ca în ultima etapă a campionatului să se deplaseze la Giurgiu pentru meciul cu Astra. Orice punct este vital pentru cei de la Dinamo. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază în fiecare zi și la sfârșitul unei perioade mai lungi o să ai profit cu  biletul zilei propus de noi.