Biletul zilei: Concordia Chiajna vs CSU Craiova

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Concordia Chiajna - CSU Craiova
1
3.65
X
3.10
2
2.12

Etapa cu numărul 15 din Liga 1 începe cu un meci foarte important în lupta pentru titlul de campioană. Concordia Chiajna va primi vizita celor de la CSU Craiova într-un meci ce se anunță mai echilibrat decât o arată pozițiile din clasament. Partida va fi dificilă deoarece se va disputa pe teren sintetic, care va putea influența desfășurarea meciului. Ambele echipe se află într-o formă foarte bună reușind să obțină victorii foarte importante în ultimele etape ale acestui campionat. Biletul zilei la pariuri va avea un pronostic care va avea o cotă ce ne poate duce la un câștig destul de important.

Concordia Chiajna este cea mai în formă echipă din Liga 1. Gazdele acestei partide au obținut patru victorii în ultimele patru etape disputate. Echipele pe care le-au învins în aceste etape sunt Sepsi Sfântu Gheorghe, Dinamo, FC Voluntari și Poli Timișoara. Cu 17 puncte acumulate după cele 14 etape disputate cei de la Chiajna se află pe poziția a noua a clasamentului. Cu o victorie astăzi și dacă își va continua forma de moment, gazdele se pot implica și în lupta pentru play-off, deoarece sunt la doar trei puncte de primele șase clasate. Pe teren propriu Concordia joacă foarte slab obținând doar patru puncte dar rămâne de văzut dacă își vor îmbunătăți numărul de puncte obținute după jocul de astăzi. Biletul zilei la pariuri va beneficia de o cotă de 2.12.

CSU Craiova este obligată să obțină cele trei puncte pentru a continua lupta pentru titlu în compania formațiilor CFR Cluj și FCSB. Oltenii sunt pe poziția a treia a clasamentului cu 29 de puncte, la egalitate cu FCSB și la patru puncte de CFR Cluj. În ultimele cinci etape oaspeții partidei din această seară au obținut trei victorii și două remize ceea ce ne demonstrează că și ei traversează o formă de moment bună. CSU Craiova își așteaptă cu nerăbdare inaugurarea noului stadion. Acest lucru poate fi un plus de moral dar până atunci CSU trebuie să obțină punte importante. Cu o victorie astăzi se vor putea apropia la doar un singur puncte de CFR Cluj. Biletul zilei de astăzi va avea un pont legat de o victorie a echipei din Craiova. Biletul zilei poate fi o sursă de venit importantă.