Biletul zilei: Club Brugge vs Standard Liege

Recomandarea noastră: 1

Club Brugge - Standard Liege
1
1,80
X
3,80
2
4,30

Astăzi va porni la drum pentru un nou sezon și campionatul Belgiei. Primul meci care se va disputa și va deschide noul sezon este Supercupa Belgiei. Este un meci foarte important deoarece se va disputa cu trofeul pe masă. Echipele care vor fi adversare în acest meci sunt laureatele din sezonul trecut Club Brugge și Standard Liege. Va fi un meci urmărit de mulți români deoarece la Standard evoluează Răzvan Marin de la care se așteaptă un sezon foarte bun. Jocul de astăzi va avea fluierul de start de la ora 21:00 și se va disputa pe arena Jan Breydel din Brugge. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă pentru a fi pariată.

Club Brugge pornește ca favorită în acest meci. Ei au reușit in sezonul trecut să câștige titlul de campioană. La echipa din Brugge a evoluat și un român până in această vară. Este vorba despre Dorin Rotariu care a fost cedat la AZ Alkmaar.  Va fi interesant sa vedem cum se vor integra noile transferuri ale gazdelor. Club Brugge a disputat cinci meciuri de pregatire în această vară. Bilanțul în urma acestor meciuri este unul foarte bun deoarece au obținut trei victorii si doua rezultate de egalitate. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă pe o victorie a celor de la Brugge.

Standard Liege a fost una dintre surprizele plăcute ale sezonului trecut din Jupiler League. Oaspeții partidei de astăzi au încheiat pe poziția a a doua a clasamentului și au reușit sa câștige Cupa Belgiei. Asta în condițiile în care acum două sezoane nu au prins play-off-ul. Echipa la care evoluează și Răzvan Marin a fost la doar trei puncte de prima poziție a clasamentului. În cele cinci meciuri de pregătire Standard a avut rezultate destul de bune. Au reușit să câștige două partide, două le-au pierdut iar un meci l-au încheiat la egalitate. Chiar dacă în acest meci favorită este Club Brugge, cei de la Standard au și ei șansa lor de care trebuie să profite. Să nu uităm că toate cele trei meciuri din sezonul trecut s-au încheiat la egalitate. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază biletul zilei pe victoria celor de la Club Brugge și obține profit.