Biletul zilei: Club Brugge vs Oostende

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Club Brugge - Oostende
1
1.43
X
5.00
2
6.50

Într-o zi destul de săracă în meciuri, campionatul Belgiei ne rezervă jocuri foarte interesante. La prima vedere vom avea parte de un meci dezechilibrat în întâlnirea dintre Club Brugge și Oostende. În tre cele două formații este o diferență destul de mare dar motivația suplimentară a oaspeților poate anula diferența din clasament. În ultimele trei meciuri am asistat la spectacol pentru că de fiecare dată au înscris ambele echipe. Cele mai mic număr de goluri marcate în ultimele trei meciuri directe a fost trei. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Club Brugge este favorită în acest meci la cele trei puncte dar putem spune că este echipa favorită și la titlul de campioană în acest sezon.  Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze până în acest moment 54 de puncte. Până în acest moment sunt singura echipă care a obținut matematic calificarea în play-off-ul din Jupiler League. Avansul lor față de poziția a doua ocupată de Charleroi este de nouă puncte și acest meci mai puțin disputat. În ultima perioadă cei de la Brugge trec printr-o perioadă foarte bună având patru victorii în ultimele cinci partide disputate. În fața propriilor suporteri au un bilanț extraordinar reușind să câștige toate cele 11 partide disputate. Având asemenea cifre putem spuen că pentru gazde succesul ar trebui să vină de la sine. Pronosticul pentru biletul zilei la acest meci va merge pe o victorie a celor de la Brugge.

Oostende este una dintre echipele care nu fac un sezon foarte bun. Oaspeții partidei de astăzi sunt doar pe poziția a 13-a a clasamentului. Ei au reușit până în acest moment să acumuleze 25 de puncte. În ultimele cinci partide au suferit trei înfrângeri și au reușit să câștige două partide. Departe de proprii suporteri în acest sezon au reușit să câștige doar trei jocuri din 11 disputate. În această seară orice punct câștigat de cei de la Oostende trebuie privit ca pe o victorie. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Inspiră-te de pe Beturi.ro atunci când alegi să plasezi biletul zilei.