Biletul zilei: Chindia Târgoviște vs FC Voluntari

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Chindia Târgoviște - FC Voluntari
1
3.55
X
3.05
2
2.04

În această seară vom avea tabloul complet al Ligii 1. Vom afla ultima participantă în sezonul viitor al primei ligi de fotbal a României. La Târgoviște se va da meciul decisiv în care Chindia va primi vizita celor de la FC Voluntari. Meciul tur s-a terminat cu scorul de 1-0 în favoarea celor de la Voluntari. Chiar dacă de trei ani de când se dispută baraj pentru promovare nu a câștigat nici o echipă din Liga a doua astăzi este posibil orice să se întâmple. Acest meci este văzut ca o finală de ambele echipe astfel că este posibil orice să se întâmple. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de avantajoasă.

Chindia Târgoviște este văzută ca o echipă capabilă să producă surpriza în acest meci. Gazdele partidei din această seară trebuie să obțină o victorie la minim două goluri diferență pentru a fi siguri de locul lor în viitorul sezon al Ligii 1. Chindia a terminat pe poziția a treia sezonul care tocmai s-a terminat din Liga a doua. În meciul tur chiar dacă cei de la Târgoviște au fost dominați de Voluntari, au avut și ei ocaziile lor de care puteau profita. Acest meci este văzut ca o sărbătoare la Târgoviște și stadionul va fi cu siguranță plin. Cherchez este marea speranță a echipei gazdă. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a echipei Chindia Târgoviște.

FC Voluntari nici nu se gândește la ratarea menținerii în Liga 1. La începutul acestui baraj elevii lui Adrian Mutu erau văzuți ca favoriți dar șansele tind să se egaleze după ce am văzut în meciul tur. Oaspeții partidei de astăzi au făcut un meci destul de solid în tur iar diferența a fost făcută de golul marcat de Balaur în minutul 79 al meciului. Adrian Mutu declara că echipa sa va merge să marcheze și să câștige. Dacă Voluntari va marca ce puțin un gol îi va obliga pe cei de la Chindia să câștige la cel puțin două goluri diferență. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază și câștigă alături de noi cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro.