Biletul Zilei: Chile vs Germania

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Chile vs Germania
Chile - Germania
1
3.00
X
3.30
2
2.40

Cupa Confederațiilor este la capătul drumului din acest an, iar jucătorii mai au un singur meci până la ridicarea deasupra capului a marelui trofeu. În acestă finală vom vedea în iarbă jucători de o calitate fotbalistică foarte bună întâlnindu-se câștigătoarea Cupei Mondiale,  Germania cu regina din Copa America Chile. Ținând cont că acest meci este o finală a unei competiții interaționale nu ar trebui să ne lipsească de pe biletul zilei. Meciul va fi unul echilibrat, așa că pronosticul trebuie ales după o analiză foarte riguroasă.

Despre Chile putem spune că este prezența surpriză din această finală. Dacă privim jocul etalat de sud-americani atunci nu mai sunt o surpriză. În semifinale Alexis Sanchez și compania au trecut de Portugalia lui Cristiano Ronaldo. Nu era foarte multă lume care se aștepta la o calificare a chilienilor în urma acelui meci.  Chile s-a calificat după loviturile de departajare, unde au avut mai mult sânge rece decât lusitanii. În grupe, Chile a obținut o singură victorie, cu scorul de 2-0, și a remizat 1-1 și în fața Germaniei dar și a Australiei.  În precedentele cinci întâlniri directe contra Germaniei, Chile nu s-a impus  niciodată. Ei au suferit patru înfrângeri și au obținut o singură remiză chiar în acest an. Fotbalul ofensiv etalat de către Chile le poate asigura o șansă la victorie. Pontul pentru biletul zilei îl veți găsi doar pe site-ul nostru.

Germania pornește ca favorită la câștigarea trofeului.Campioana mondială nu a deplasat cel mai bun lot în Rusia dar și așa are o șansă mare de a merge acasă cu trofeul. Din trei partide disputate în faza grupelor panzerele germane au câștigat două iar pe unul dintre ele l-au închieiat la egalitate. În faza semifinalelor nemții au fost nevoiți să treacă de Mexic cărora nu le-au dat nicio șansă și i-au învins cu 4-1. În acel meci nemții au fost la conducere pe toată durata partidei.  Pontul oferit de echipa noastră pentru acest meci pe care îl vom juca pe biletul zilei este 2. Cu ajutorul ponturilor noastre de pe biletul zilei este posibil ca portofelul să îți fie plin, dacă vei miza pe noi.