Biletul zilei: Chile vs Australia

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Chile vs Australia
Chile - Australia
1
1.36
X
5.25
2
10.00

Partida dintre Chile și Australia se va disputa în cadrul grupei B de la Cupa Confederațiilor. În această grupă au mai fost extrase formațiile Germaniei și Camerunului. Se cunosc  formațiile calificate dar singura necunoscută este ordinea finală a grupei. Chilienii vor trage tare în acest meci pentru a câștiga ceel 3 puncte și automat prima poziție, loc care le-ar oferi un adversar mai facil, cel puțin teoretic în semifinale. Pentru acest meci avem o favorită clară la victorie, pe care vom miza și noi pe biletul zilei.

Chile vine după un egal contra Germaniei, scor 1-1. Sud-americanii au făcut un joc foarte bun, dar au ratat foarte multe ocazii și chiar au lovit și bara în acel meci. Câștigătorii Copei America au deplasat un lot din care nu lipsesc cele mai importante nume din echipă, Alexis Sanchez și Arturo Vidal. În prima partidă de la acest turneu au învins pe Camerun cu scorul de 2-0, fiind și acela un meci foarte bun făcut de către chilieni.  O victorie astăzi a celor din Chile este foarte probabilă, formația sud –americană fiind cotată ca mare favorită. Pontul pentru biletul zilei este 1. Acest pont are o cotă de 1,36, iar împreună cu alte evenimente ne putem crea biletul zilei câștigător la pariuri sportive.

Australia a pierdut orice șansă la calificarea în semifinalele competiției după ce au remizat în fața Camerunului cu scorul de 1-1. În prima partidă a Cupei Confederețiilor, Australia, câștigătoarea Cupei Asiei a fost învinsă de Germania cu scorul de 3-2. Atunci echipa de la antipozi a făcut un joc foarte bun și a avut câteva șanse mari de a egala campiona mondială. Australienii sunt fără succes în ultimele trei meciuri și acestă serie are șanse foarte mari de a se prelungi și după partida din această seară. Golaverajul de trei goluri marcate și patru primite îi clasează pe poziția a patra. Astăzi va fi ultimul meci pentru Australieni la această ediție a Cupei Confederațiilor. Fiind un meci lipsit de miză pentru ei ne așteptă să facă un meci deschis și chiar dacă îl vor pierde să arate un joc frumos. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi cele mai bune ponturi.